direksiyon sınavı yardım

arkadaşlar direksiyon sınavında(motorsiklet) dikkat edilmesi gereken yada inceledikleri birşeyler varmı nelere dikkat etmeliyiz.teşekkürler....

kardeş sanırsam ayaklarına dikkat edecen yanlış hatırlamıyorsam sol ayak hiç yere deymiicek deniliyordu sınav çok kolaymış bi ilerigidip dönüp geliyormuşsun bu kadar :D

bugun kurstaki adamda bana sol ayak yerde sağ ayak arka frende ön freni elleme hiç dedi:S

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş dönerken ayıgını deydirme yere hiç bişey olmaz geçersin sınavı

büyütülcek pek bişey yok ::baaas::
scooterla yapıyosun zaten...hiç kasma yani normal git gel alırsın heralde ::baaas:: :mrgreen:

hayır hiç bi sürücü kursu scooter la gitmiyo vitessiz motosikletler geçerli diil.nası b ehliyet alırken otomatik vites arabayla sınava giremiyosan motosiklet de böyle

hayır hiç bi sürücü kursu scooter la gitmiyo vitessiz motosikletler geçerli diil.nası b ehliyet alırken otomatik vites arabayla sınava giremiyosan motosiklet de böyle

arabada vitesli olduğunu biliyorum ama motorda scooterla yayapıldığını biliyorum, ben ehliyetimide villa leventten aldım ve gayette scooterla girdim ama değiştiyse bilemem...
konuştuğum çoğu kişide öyle girmişti ama bilemiyorum ::baaas::

arkadaş girdikten sonra söyler olmadı altında ki motoru, bizde bilgilenmiş oluruz :)

normal şartlarda böyle olmaması lazım.tabi normal şartlarda kendi motosikletinle sınava girmekte yasak ama kimse sallamıyo normaldir...

burası türkiye öncelikle onu dile getirelimde :mrgreen:

fakat işin ilginç yani o gün sınavı denetlemeye gelmişlerdi ve hatta ben 2 defa yapmıştım, denetlemeye gelenler beni göremediğinden. ve kursun sonunda hocalarla konuştuğumuz konu bizcede vitesli motorun kullanılmasıydı ama scooterla türkiyede A2 ehliyeti alınabiliyo gerçektende :)

Valla Rize'de ; Scooter la girmek yasak.. Kendi motorun da olsa ; 60 yasında da olsan vitesli ile giriyorsun.. adamlar anlamıyor :)

Dikkat etmen gereken ; dönüşlerde ayaklarını koymamak :)

ben scooterla gırmıstım hatta yapılan alanda gorduklerımın hepsı scooterda hayatında hıc kullanmamıs adam gırdı bır tek o kalmıstı bızımkınde dıkkat edıcegın sey donusler olsun yeter 100 mt gıdıyon sonra donup gelıyon dubaların arasından gecerek fazla sıkma kendını daha once kullandıysan gecersın:cat:

artık scooter ile sınav yasaklanmış,bana sürücü kusrunm dedi.daha önceleri dediğiniz gibi oluyormuş ama sanırım artık vitesliler ile sınav yapılacak.hiç vitesli kullanmayan varsa muhakkak pratik yapsın yoksa :farao:

Buralarda sınavlar scooter ile yapılıyordu şimdi değiştiyse bilemem dikkat edeceğin husus yerlere belirli aralıklarla kukalar koyuluyor (100 mt.kadar) onların arasından geçerek gidiyorsun dönüşte düz olarak geliyorsun o kadar...

kuka olmayacak sadece gidilip dönülecek dendi kurstan. motor olarak yamaha ybr kullandırılacak. vitesli yani ve ben kalkışta zorlanıyorum ayvayı yedik galiba

ne zaman olcakki direksiyon sınavı bide test 27 aralık sınavının sonuçları ne zaman açıklanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar