bi el atsak!

beyler bende cbr 125 var ve üstünde ercan ustanın yapmış olduğu eşi benzeri olmayan yoshumura egzoz var ve ben motorun çekişinden pek memnun değilim bunun yerine orjinal egsoz taksam dahamı iyi olur bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum!..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakımlarını yaptın mı?,kaç km'de, bujin orjinal mi,egsozun patlak mı bir bilelim ki çare olalım. Tekrar hoşgeldin.

bakımlarım tam bujim iridium ngk filtrem k&n egsoz patlak deil çakma yoshumiro

unuttum motor 6300 km de

honda servisinde bi arkadaşın dediği bu tarz egzoz ların motorun gücünü düşürdüğü ve çekişini azalttığı dediğine göre motor sıkışmıyor ve iyi çekmiyor diyo

Son düzenleme:
Sübap ayarı-karbütaör ayarı veya ateşleme bobini. Mutlaka biri veya birkaçı bozuk olmalı. Devirde kesiklik mi var?

devirde kesiklik derken arada bi iyi çekip bazende kötü çekiyo bu kısa süreli oluyo birde bana jikle çekili iken motor daha iyi gidiyo gibi geliyo)

bir arada gazı tamamen verdiğinde motor gereceği yerde üstündekini öne itiyodu yani fren yapar gibi o kadar sert değil tabi

servis bu saydığım sıkıntıların egzoztan kaynaklanacağını ileri sürüyor birde sizlere danışım dedim

Son düzenleme:
bak işte jikle çekili gilir mi ya zengin karışım motoru boğar daha da çekişi düşürür yakıt uçar ne yaptın sen. Motorun yeni daha önemli arıza açmamıştır. Olsa olsa karbüratörü temizlettir .

onu yaptırdım en son çare bu egzozu da deiştircem orjinali takacam öyle bakacam artık fazla motor bilgim olmadığı için cahillik yapmam normaldir)ama bundan sonra jikle çekili gitmicem))

Arkadaşlar Jikle çekili iken, motoru ısıtmak haricinde sürüş yapmak sakıncalı değil mi =? Yoksa böyle kullanabilirmiyiz. Belki biraz fazla benzin yakar ama çekişi arttırırsa =?

motoru ben ikinci el aldım ve orjinal egzozu yoktu şimdi bakıyorum servis fiyatı 700_800 gibi bişey ikinci el buldum bi tane fiyatı iyi fena değil gidip bi bakmam lazım yinede egzoza onu alıp onu takacam artık

Değiştir o çakmayı orjinal her zaman en iyisidir.Hadi hoşçakal.

çok saol verdiğin bilgiler için saollasın zaman ayırdığın için)

böyle yapmayın ama acı çekmek istemiyorum)

:rendeer::salut:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Jikle çekili iken, motoru ısıtmak haricinde sürüş yapmak sakıncalı değil mi =? Yoksa böyle kullanabilirmiyiz. Belki biraz fazla benzin yakar ama çekişi arttırırsa =?

kesinlikle jikle motor ilk çalıştığı zamanlarda ısıtmak için kullanılır ve hareket anında jikle muhakkak kapalı durumda olmalıdır

ne kadara kadar almayı düşünürsün ona göre konuşalım

msn den resim yollayabilirim

Son düzenleme:
my.php
[/URL][/IMG]

dostum sağolasın hallettim o bi hata idi alaya alacağına doğru yolu göstermen yeterdi kimse doğduğunda herşeyi bilmiyo öğreniyo

Son düzenleme:
1.Olarak jigleye bak 2.Olarak egzozu değiştir eğer yüksek ccli bir motorun egzozunu taktılarsa sıkıştırma azalır:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar