GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..
Hilkat garibesi gibi bişey CBR 600 ün yanında Aysun Kayacıyla --- Ayşen Guruda gibi.
bir yanlıslık olmasın 7 lt. suan litre 3 ytl nin altında 95 oktan 2.78 anımsıyorum yuvarlak 3 ytl olsa 7x3=21 ytl 21/100= 0.21 ytl yani 21 ykr
kaldı ki benzinin litresi 3 ytl ninde altında
Valla arkadaşlar kusura bakmayında bunun neresi güzel.Demekki bende zevk kalmamış..CBR 600 bunun yanında harikalar harikası..Bana göre hoş değil
Kandırma ulen milleti, senin makine defolu, 9 lt. yakıyor en az:queen:
o dedigin bizim santiyedeki kamyon :queen::queen:
Dansöz gibisin vallahi ne diyim ben sana, sen neye el atsan muadillerinden fazla yakmıyor yani?![]()
sen kendini benle ne bir tutuyosun yarım kadarsın nerdeyse tabiki bnm motor fazla yakıcak soru ortalama ne yakar seklindeydi bende diger dostlardan aldıgım bilgiyi soyledim anladınmı beni TANYELİ :queen::queen:
Hımm GSRTürkiye'de en fazla yakan motor seninki değil yani?Bırak hadi bırak, tamam sıkıştırmıyorum daha fazla, vay Asena vay:queen:
çok güzel bir makina... allah inşallah banada nasip eder...