guzel valla hemde cok sık

gerçekten güzel olmuş , gsr nin orjinal grenajlarımı yoksa custom mı merak ettim , motorun çıplaklığı bozulmuş ama olsunGSR'ım için istediğim grenajlarım geldi ve işte resimleri, safkan naked grenaj'ı
www.gsrturkiye.org adresinden GSR ile ilgili yapılan modifiyeleri ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz GSR kullanıcıları için tam bir bilgi kaynağı.
![]()
çok yakışmış :cat:5 gün oldu bende CBF 250 alalı :queen:sıradaki hedefim GSR 600 :wiinkk:GSR'ım için istediğim grenajlarım geldi ve işte resimleri, safkan naked grenaj'ı
www.gsrturkiye.org adresinden GSR ile ilgili yapılan modifiyeleri ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz GSR kullanıcıları için tam bir bilgi kaynağı.
![]()
gsr cılardan olusan gsrturkiye.org sitesinde 190 boyunda olan kullanıcılar dahi var istersen ordan bilgi al
waşşş hayırlı olsun bakalım mehmeten yeni gsrcı benim hort hort hort![]()
GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..