Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

GSR'ım için istediğim grenajlarım geldi ve işte resimleri, safkan naked grenaj'ı :)
www.gsrturkiye.org adresinden GSR ile ilgili yapılan modifiyeleri ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz GSR kullanıcıları için tam bir bilgi kaynağı.

GSR'ım için istediğim grenajlarım geldi ve işte resimleri, safkan naked grenaj'ı :)
www.gsrturkiye.org adresinden GSR ile ilgili yapılan modifiyeleri ve her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz GSR kullanıcıları için tam bir bilgi kaynağı.

gerçekten güzel olmuş , gsr nin orjinal grenajlarımı yoksa custom mı merak ettim , motorun çıplaklığı bozulmuş ama olsun :)

SilentScream,
GSR için üretilen bir grenaj bu İngiltere'den getirttim custom sayılmaz aksesuar diyebiliriz :)

Bu Motor Zaten Baya Bi Süredir Vardı Yeni Deiilki!!fazer Bundan Sonra Cıkmıstı Hatta

erdal3323, Suzuki bu modeli 2006 yılında piyasaya çıkardı yani aslında çok yeni bir model, Fazer daha eski bir maziye sahip bir makine.

ERGENE makinan gerçekten tek kelimeyle enfes..müthiş..göz alıcı...çekici...efsane..muhteşem...mükemmele yakın..kusursuz...:cat:

kelimeler tek olmadı...işte olması gereken fabrika çıkış görüntüsü...helal olsun...benimde olsaydı buna benzer birşeyler yapardım mutlaka...

Yorumların için teşekkürler mete_han, birde o beğendiğin Kırmızı GSR'ın son halini bir görsen inanamassın :) çok değişti ve mükemmel oldu makine

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

çok yakışmış :cat:5 gün oldu bende CBF 250 alalı :queen:sıradaki hedefim GSR 600 :wiinkk:

sanırım yakın zamanda 600cc bi motosiklet alacağım.gsr sık sık aklıma takılır oldu bu aralar.canlısını görmek hiç kısmet olmadı henüz.boyut olarak biraz ufak diyorlar.ben 180 boy 82 kiloyum.sizce gsr altımda komik durur mu ne dersiniz.
yardımcı olursanız sevinirim.hazır fiyatları da iyiken alsam mı acaba diye düşünüyorum.

gsr ciler yok sanırım.bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
gsr cılardan olusan gsrturkiye.org sitesinde 190 boyunda olan kullanıcılar dahi var istersen ordan bilgi al

en yeni gsrcı benim hort hort hort :D
waşşş hayırlı olsun bakalım mehmet
allah kaza bela vermesin.
güle güle kullan allah alamayanlara da versin cümlemize
amin

s5006454qs4.jpg

s5006455ui9.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..

GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..

sen gibi tecrubeli birine birsey solemek acıkcası cesaret ister :) ama varsa koruma demirinden geliyor olabilir bir ihtimalde gostergeden heriki ihtimalde sonderece basit cozumlenebiliyor tabi dinlemek gormek lazım

yakıt tabiki surucu ve kullanım sekline gore degismektedir. sehir ici 7lt civarı

bir yanlıslık olmasın 7 lt. suan litre 3 ytl nin altında 95 oktan 2.78 anımsıyorum yuvarlak 3 ytl olsa 7x3=21 ytl 21/100= 0.21 ytl yani 21 ykr

kaldı ki benzinin litresi 3 ytl ninde altında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar