Suzuki Suzuki Gsr 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haklısın ya yanlış hesap yapmışım pardon ortalama 7 lt sakin kullanımda bu rakam düşeceğine göre o zaman şehir içi gayet iyi

GSR 600 kulanan arkadaşlar benim makinadan gazlayınca bilezikler birbirine çarpınca oluşan ses gibi bir ses duyuyorum..çok aradım çok dinledim fakat bulamadım..bide benzin deposunun kapağının altındaki su tahliye borusu tıkanmış su tahliye olmuyor,,30 yıllık motorcuyum bi çözüm bulamadım..akıl akıldan üstündür..

Abi ukalalığımı hoş görün ama siz ilk sayfalara sanki "Bu da makinamı ya.Yoksa benmi zevksizim gibi bişiler söylememişmiydiniz:queen:
Motorunuz hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
He vallahi arkadaşlar ,,Hiç beğenmediğim gıcık olduğum bir makinayı gidip aldım..Vallahi haklısınız..Ne demişler Dün dündür buğün buğündür..:queen::queen::queen::bounce:şimdi benim malım diyenede belkim çok beğeniyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağolasın onuray arkadaş..Bi anda gözüme güzel gözüktü ,,hoşuma gitti,,aldım ama gerçekten çok memnunum..ilk kalkışlarda benim Suzuki GSX-R 1000 lik makinayı corp diye deliyor ..dehşet vede manyak bir makina..250 de yapıyor..kesmesede idare eder ..zaten hız isteyince 1000 var..Antep otobanı sağolsun..zifirimizzi alıyoruz,,senede 1 defa yetiyor zaten..

Forumdan Uzaklaştırıldı
600 RR gibi makina valla yok..bende F 600 vardı onu verdim antepteki badi memetten 1000 aldık ama inan pişman olduk..Honda iyi makina..gerçi japonların hepsi güzel valla..japonların güzeline hastayım..:queen::bounce:

ibrahim abi hayırlı olsun silahın.abi en baba nakedı almışsın,allah kaza bela vermesin

Dansöz gibisin vallahi ne diyim ben sana, sen neye el atsan muadillerinden fazla yakmıyor yani? :p

sen kendini benle ne bir tutuyosun yarım kadarsın nerdeyse tabiki bnm motor fazla yakıcak soru ortalama ne yakar seklindeydi bende diger dostlardan aldıgım bilgiyi soyledim anladınmı beni TANYELİ :queen::queen:

sen kendini benle ne bir tutuyosun yarım kadarsın nerdeyse tabiki bnm motor fazla yakıcak soru ortalama ne yakar seklindeydi bende diger dostlardan aldıgım bilgiyi soyledim anladınmı beni TANYELİ :queen::queen:

Hımm GSRTürkiye'de en fazla yakan motor seninki değil yani?:p Bırak hadi bırak, tamam sıkıştırmıyorum daha fazla, vay Asena vay:queen:

Evet guzel motorsiklet umarım isteyen herkez sahip olabilir :) Bu hafta da yılbaşı hediyesi olarak birtane gsr 600 den ben alacagım nasipse

Hımm GSRTürkiye'de en fazla yakan motor seninki değil yani?:p Bırak hadi bırak, tamam sıkıştırmıyorum daha fazla, vay Asena vay:queen:

evet benimki bende onu ifade ettim rakkasem :)
soru bu motorlar ne yakıyor seklinde bende onu cevapladım benim digerlerine nazaran fazla yakıyor bunda hem bnm agırlıgım hem kullanım seklim hemde bir iki ayar sebebiyle:wiinkk:

bi çok fazercı ışıkta denk geldiğimizde motora hayran hayran bakıyo..inan cbr kullanırken bende öleydm..bide ön siperlik taktınmı yanında duran er de fz de 250 lik gbi kalıo.. =))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar