Filistinli kardeşlerimize başsağlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün çok kötü oldum, haberleri izledim ve kahroldum.

Hayatını kaybeden (200'ü geçmeyeceğini umuyorum) tüm kareşlerimize

Allahtan rahmet ve tüm Filistin halkına başsağlığı dilerim.

Allah onlara uzatılan elleri perişan etsin.Başsağlığı diliyorum çok üzücü bir olay.Ne zaman biticek bu zulüm..

Forumdan Uzaklaştırıldı
İsrail'i çevreleyen yaklaşık 250.000.000 luk Arap nüfus, 4-5 milyon nüfuslu İsrail'in hakkından geldiği gün.

İşte bu dediğin imkansız çünkü araplar bütün benliklerini satmışlar..Hiç bir varlık gösteremeyen asimile edilmiş boş beleş bi topluluk olmuşlar...

İşte bu dediğin imkansız çünkü araplar bütün benliklerini satmışlar..Hiç bir varlık gösteremeyen asimile edilmiş boş beleş bi topluluk olmuşlar...

olayın arkasında sadece israilin olduğunu düşünmek iyimserlik olur , bunun arkasında hangi avrupalı devletlerin veya başka hangi devletlerin olduğu açık , araplardan çare beklemek ise olsa olsa saflık olur...:farao:

İnşallah imkanlı olur birgün , aynen öle bıraksalar birbirlerine savaş açcaklar bırak İsraili.

afedersiniz *ıç kadar ülke koca dünyayı yönetiyor... Kimse ses çıkartamıyor... Hani İnsan Hakları? Hani NATO? hani AB?.. Ezilenler Müslüman olunca herkes üç maymun oluyor... Bu amerikaya yapılmış bi saldırı olsa veya diğer avrupa ülkelerine emin olun katliyam çıkardı..

Yazık.. İnsanlık adına çok YAZIK...

Ölenlere Allah'tan Rahmet Diliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim ülkemizi tam 7 düvel sarmıştı...Silahları,,,askerleri,,paraları bizden 10 larca kat fazlaydı..Ama ne oldu..Türk ün yüreği ,,cesareti,,fedekarlığı,,savaşçı ruhu ortaya çıktı..Köpek lerin hepsini toprağa gömüp gerisinide denize döktük..Kesinlikle Filistinlilerin acıları bizleri hem üzer hem aşırı sinirlendirir,, israillilerin boğazını kesmek ,ölmeden evvelde boğazlarına asit dökmek geliyor içimden ..ama elden gelen bişe yok..bir millet kendi özgürlüğünü kendi kazanır.

Maalesef ahkam kesmeyle bişey olmuyor. Herkez biliyor savaşın nedenlerini.

Burda ölmüşlerimizi anıyoruz siyasete dalmadan lütfen.

asm

Ölen Filistin'li kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Gözünü kan hırsı bürümüş İsrail'e bilmem kim dur diyecek!

İçlerindeki masumlar hariç, bu İsrail'lilerin ve bu zihniyettekiler dünyada cehennemi yaşaması ümidiyle!

bu israil belası tüm dünya yı sarmış..kimseden korkuları yok...rabbim onların da hakkını verir elbet kimse yaptılarıyla klamaz...birde bunun hesabı vardır..yazıkki bizim ülkemizde seyirci kalıyor bu olaylara....

hiç unutamadığım bi olay vardır...rahmetli ecevit başbakan iken çeçenistan da sırplar katliam yapıyorlardı..ve başbakan ecevit şöyle dedi...onların iç meseleleri bizi ilgilendirmez gibisinden bir cvp vererek o müslüman hlak yüz çevirdi..ve binlerce mzsum insan katledildi..rabbim sen bu canileri ıslah eyle....

bu israil belası tüm dünya yı sarmış..kimseden korkuları yok...rabbim onların da hakkını verir elbet kimse yaptılarıyla klamaz...birde bunun hesabı vardır..yazıkki bizim ülkemizde seyirci kalıyor bu olaylara....

hiç unutamadığım bi olay vardır...rahmetli ecevit başbakan iken çeçenistan da sırplar katliam yapıyorlardı..ve başbakan ecevit şöyle dedi...onların iç meseleleri bizi ilgilendirmez gibisinden bir cvp vererek o müslüman hlak yüz çevirdi..ve binlerce mzsum insan katledildi..rabbim sen bu canileri ıslah eyle....

Bak şuna ya bide rahmetli Bülent Ecevit'e laf söylüyorsun, diğerleri geçti sınavdan ona mı kaldı? Pes.Ayıp.Günah.:farao:

Bak şuna ya bide rahmetli Bülent Ecevit'e laf söylüyorsun, diğerleri geçti sınavdan ona mı kaldı? Pes.Ayıp.Günah.:farao:

kötü bişey demedim ki....sadece söylenenleri söyledim...allah filiztin halkını kötü güçlerden korusun...ölenlerin de mekanı cennet olsun...daha yarım saat önce filistin ile video seyrettim...hala üzülüyorum...o mukaddes toğraklarda kan döken leride kınıyorum...

aman arkadaşlar konuyu türk siyasetine getirmeyelim.

duyarlı herkesin başı sağolsun.umarim ki yada inşallahla başlayan bir cümle yazmak isterdim ama laf olcak sadece.görünen israil ve yandaşları durmucak çünkü.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Zamanında bu adamlarla birlik olup, Türk askerlerinin katledilmesine seyirci kaldılar.
Arap milleti nankörlük edip, Türk milletine karşı işbirliği yapmasaydı hiç bir güç orada bir devlet kuramazdı.
Kısacası ekilen biçiliyor.

Tabii ki üzülüyorum.
Ölen insandır.
Ama bu konuda herhangi bir tarafı tutacak da değilim.
Markette kendini patlatan ve yüzlerce İsraillinin ölmesine yol açanlar da Filistinli.
Bunun adı terördür.
terör en büyük zararı masum sivil halka verir.
Fakat işin özü şudur.
Herkes, ektiğini biçer.....

Filistin Müslüman bir ülke oluğu için gözümüzde sempatik bir yere sahip olabilir.
Ama bu benim onları korumak için ölen atalarımı geri getirmez....

Arap halkları Türk milletinin zayıflatılması için her türlü desteği vererek özgür oldular.
Bu gün başkalarının eliyle kazandıkları özgürlüğün bedelini ödüyorlar.
Bedel ödemek istemiyorsanız, savaşınızı kendiniz yapacak, kendiniz kazanacaksınız....
Başkalarının yardımıyla kazanılan özgürlüğün ne gibi sonuçlar doğuracağının en güzel örneği günümüzde yaşanmaktadır.
Irak devletine kısa bir göz atmanız anlamanız için yeterli olur....

Ölenlere allah'tan rahmet diliyor ve bu zulüm artık bitsin diyorum.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar