Zamanında bu adamlarla birlik olup, Türk askerlerinin katledilmesine seyirci kaldılar.
Arap milleti nankörlük edip, Türk milletine karşı işbirliği yapmasaydı hiç bir güç orada bir devlet kuramazdı.
Kısacası ekilen biçiliyor.
Tabii ki üzülüyorum.
Ölen insandır.
Ama bu konuda herhangi bir tarafı tutacak da değilim.
Markette kendini patlatan ve yüzlerce İsraillinin ölmesine yol açanlar da Filistinli.
Bunun adı terördür.
terör en büyük zararı masum sivil halka verir.
Fakat işin özü şudur.
Herkes, ektiğini biçer.....
Filistin Müslüman bir ülke oluğu için gözümüzde sempatik bir yere sahip olabilir.
Ama bu benim onları korumak için ölen atalarımı geri getirmez....
Arap halkları Türk milletinin zayıflatılması için her türlü desteği vererek özgür oldular.
Bu gün başkalarının eliyle kazandıkları özgürlüğün bedelini ödüyorlar.
Bedel ödemek istemiyorsanız, savaşınızı kendiniz yapacak, kendiniz kazanacaksınız....
Başkalarının yardımıyla kazanılan özgürlüğün ne gibi sonuçlar doğuracağının en güzel örneği günümüzde yaşanmaktadır.
Irak devletine kısa bir göz atmanız anlamanız için yeterli olur....
Ölenlere allah'tan rahmet diliyor ve bu zulüm artık bitsin diyorum.....
genel olarak bakarsak söylediklerinizde haklısınız.artı anlatmak istediğiniz şeyde çok doğru özgürlük konusunda.ama sadece genel bakarsak arapların türklere ihanet ettiği sonucu çıkar.benim araştırdığım ve öğrendiklerim aynı bizdeki gibi onlarda oldukça karmaşık içsüreçten geçmiş.onlarca farklı görüşü savunan gruplar varmış.kabile kabile diyelim.benimkisi karşı görüş değil sadece bir ayrıntı.