Benzin Fiyat Protestosu!!

Her ilden gurplarla eş zaanlı olarak anlaşıp kararlaştırılan bir yere kara çelenk koymak basın açıklaması yapmak gibi ortak bir eğlem yapılabilir bu arada basın iş kolunda çalışan arkadaşlar yardımcı olurlarsa tv. radyo proğramı gibi her kesimin dikkatini çekebilecek şeyler ama lafla kalmamalı önce aramızda anlaşıp ciddi ciddi işin üzerine gidersek neden olmasın biz motosiklet camiası ufak bi azınlık değiliz.

Yapılacak organizasyonda bende varım.

onuray iyi diyosunda bizim olayımız benzin bi motorcunun doğalgaz,elektirik, su zammını da protesto etmesi demek her meydana çıkalım o zaman gibi bi şey :mrgreen:
ayrıca sitenin mizacına da uymaz, bu başlık benzin dir. böyle kalmalıdır. . .

kendimizi benzin pompalarına filan bağlayacaksak ben varım:p

yasin sen gel seni en yakın pompaya bağlarız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
ben yokken neler olmuş :mrgreen:
evet daha gelecek varsa ismini yazdırsın şimdiden toplanalım ona göre gelecek bütün arkadaşlarla program yapalım mt il gruplarından da milleti yazalım onlarla da eş zamanlı olarak organize olalım

şimdi aklıma geldi....

bi tane at bulalım... motoruda at'a bağlayalım... motoru at çeksin...

1 beygir'lik... benzinim yok ama beygirim var...

mesela yani...:queen: olcak şey değilya...neyse

Güzel fikirler çıkmış gerçekten.Emre ben daha geniş bir topluluğu toplayabilmek açısından su,doğalgaz ve elektriğide araya katalım dedim.Şöyle söyliyim.Dün msn listemdeki herkesi böyle bir şey olursa gelirlermi diye sordum.Arabası veya motoru olmayanlar direk: "Biz benzin kullanmıyoruzki" dediler:)

şimdi aklıma geldi....

bi tane at bulalım... motoruda at'a bağlayalım... motoru at çeksin...

1 beygir'lik... benzinim yok ama beygirim var...

mesela yani...:queen: olcak şey değilya...neyse

At olayı çok iyiymiş ya:queen:

İsterseniz şöyle bir şey yapalım.Tüm illerden arkadaşlar konu dışı bölümünde kendi benzin zammı topiclerini açsınlar ve her il kendi ili üzerinden bu işin takibini yapsın.Ama bir an önce organizasyona başlayalım ki.Kimsenin hevesi kaçmadan ortaya birşeyler çıksın

Arkadaşlar site kurma işinden anlayan var mı acaba?

Son düzenleme:
ya onur biz motosiklet. net ailesimi olucaz yoksa yoldan geçen herkesimi alıcaz ?
madem böyle düşünüyosun soralım oylamaya sunalım bi başlık belirlenmiş benzin zamları diğer herşeye yayarsak konu dışında bende böyle bir organizasyona katılmam. .:farao:

ya onur biz motosiklet. net ailesimi olucaz yoksa yoldan geçen herkesimi alıcaz ?
madem böyle düşünüyosun soralım oylamaya sunalım bi başlık belirlenmiş benzin zamları diğer herşeye yayarsak konu dışında bende böyle bir organizasyona katılmam. .:farao:[/QUOTE

Tabi Hocam.Tabii ki genel fikire göre hareket edelim.Zaten yazdığım geniş yazıda da tamamen kendi fikirlerim olduğunu söylemiştim.Sizde haklısınız:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
madem böyle düşünüyosun soralım oylamaya sunalım bi başlık belirlenmiş benzin zamları diğer herşeye yayarsak konu dışında bende böyle bir organizasyona katılmam. .:farao:

ülkemizde sadece benzin pahalı değil ve benzini kullanan arkadaslarım elektırık su da kullanıyor kullanıyoruz bence ülkedeki zamları protesto etmemız gerek bi şekilde sesimizi ve isyanımızı duyurmalıyız yetkili yerlere.

ülkemizde sadece benzin pahalı değil ve benzini kullanan arkadaslarım elektırık su da kullanıyor kullanıyoruz bence ülkedeki zamları protesto etmemız gerek bi şekilde sesimizi ve isyanımızı duyurmalıyız yetkili yerlere.

:cat: Arkadaşlar bence bunları tartışmak yerine, ilk mesajımda da dediğim gibi.Öncelikle her şehirden bir grup oluştursak daha iyi olur.Sonra ne de olsa genel eğilime göre olay şekillenecektir.

siz istediğiniz yere eğilin o zaman arkadaşlar kusura bakmassanız ben gelmiyorum silin listeden ülkenin tüm sorunlarını biz çözecek değiliz en azından ben değilim manevi desteğim sizinle . .

çok güzel bir konu zevkle ve gülerek okuyorum.
kendi nevi şahsıma münhasır görüşümü de belirteyim yanlış anlamayın.
motosiklet yapısı itibari ile fazla hacim katılmadığı sürece en ekonomik ulaşım araçlarından birisidir. dolayısı ile zaten az benzin tüketen bir aracın sahiplerinin benzin fiyatını protesto etmesini şahsen ben pek dikkate almam. benzini en çok kullanan topluluk çıkar da bir eylem yaparsa bir güzel katılır sesimi duyururum.
izin almadan sormadan etmeden olduki bir eylem tertipleyip 50-60 motorcuyu çıkardınız meydana, ne olacak sanıyorsunuz. en iyi şansla bir kaç cop yiyip küfür azar işitip insanlık onurunuz kırılacak. en kötü ihtimal toplu olarak gözaltına alınıp anayasal düzeni motor zoruyla değiştirmeye teşebbüsten ya da ergenekonun motor ayağı olarak fişlenirsiniz. bunca zamandır internet üzerinden buna benzer ortamları takip ederim bu ve buna benzer konular gelir gider. çünkü yaptırım gücünüz yok, ne motorcu olarak ne de toplum olarak.
şimdi ayaklarınızı yere basıp iyice bir düşünün bırakın bu anarşist sevdaları. benzine zammı yapan ukrayna hükümeti değil, bizim oylarımızla seçip oraya koyduğumuz yöneticilerimiz. efendi gibi seçim zamanı tepkinizi demokratik biçimde duyurun.
bunlarla uğraşacağınıza işe yarar birşeyler yapın, mesela oturun televizyondaki türk dizilerini seyredin, haberleri, açık oturumları seyredin. böyle anarşist fikirleri hep bu gavur yunanlılar sokuyor kafanıza.
eğer vaktiniz olursa asfalt tango yu dinleyin, "bucket list" güzel film seyredin.

ilerleyen aydınlığın içindeyim
ellerim iştahlı, dünya güzel.
gözlerim doyamıyor ağaçlara
ağaçlar öyle ümitli, öyle yeşil.
güneşli bir yol gidiyor dutlukların arkasından
mapushane revirinde penceredeyim.
duymuyorum ilaçların kokusunu,
bir yerlerde karanfiller açmış olacak.
işte böyle laz ismail,
mesele esir düşmekte değil,
teslim olmamakta bütün mesele!
bak ne güzel yazmış usta .....
kalın sağlıcakla..... derin nefes alın geçer bu düşünceler...
meeeeeee ......

ilk Mt Başkanları Oluşturulursa Daha Cabuk OlabiliR Bu Olay Bize Katılacak Başka insanlarda Olur Zaten Pankartları Görünce Trafigi Kapatsak 1 Saat Her Türlü AKılları Başlarına Gelir Benzin Fiyatı Düşecekse Jop Yemeye Razıyım :bounce:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
22 saatte 23 kişi olmuşuz. Rakam daha da artacak inşallah. :rendeer:

çok güzel bir konu zevkle ve gülerek okuyorum.
kendi nevi şahsıma münhasır görüşümü de belirteyim yanlış anlamayın.
motosiklet yapısı itibari ile fazla hacim katılmadığı sürece en ekonomik ulaşım araçlarından birisidir. dolayısı ile zaten az benzin tüketen bir aracın sahiplerinin benzin fiyatını protesto etmesini şahsen ben pek dikkate almam. benzini en çok kullanan topluluk çıkar da bir eylem yaparsa bir güzel katılır sesimi duyururum.
izin almadan sormadan etmeden olduki bir eylem tertipleyip 50-60 motorcuyu çıkardınız meydana, ne olacak sanıyorsunuz. en iyi şansla bir kaç cop yiyip küfür azar işitip insanlık onurunuz kırılacak. en kötü ihtimal toplu olarak gözaltına alınıp anayasal düzeni motor zoruyla değiştirmeye teşebbüsten ya da ergenekonun motor ayağı olarak fişlenirsiniz. bunca zamandır internet üzerinden buna benzer ortamları takip ederim bu ve buna benzer konular gelir gider. çünkü yaptırım gücünüz yok, ne motorcu olarak ne de toplum olarak.
şimdi ayaklarınızı yere basıp iyice bir düşünün bırakın bu anarşist sevdaları. benzine zammı yapan ukrayna hükümeti değil, bizim oylarımızla seçip oraya koyduğumuz yöneticilerimiz. efendi gibi seçim zamanı tepkinizi demokratik biçimde duyurun.
bunlarla uğraşacağınıza işe yarar birşeyler yapın, mesela oturun televizyondaki türk dizilerini seyredin, haberleri, açık oturumları seyredin. böyle anarşist fikirleri hep bu gavur yunanlılar sokuyor kafanıza.
eğer vaktiniz olursa asfalt tango yu dinleyin, "bucket list" güzel film seyredin.

ilerleyen aydınlığın içindeyim
ellerim iştahlı, dünya güzel.
gözlerim doyamıyor ağaçlara
ağaçlar öyle ümitli, öyle yeşil.
güneşli bir yol gidiyor dutlukların arkasından
mapushane revirinde penceredeyim.
duymuyorum ilaçların kokusunu,
bir yerlerde karanfiller açmış olacak.
işte böyle laz ismail,
mesele esir düşmekte değil,
teslim olmamakta bütün mesele!
bak ne güzel yazmış usta .....
kalın sağlıcakla..... derin nefes alın geçer bu düşünceler...
meeeeeee ......

Meharis mümkün olduğu kadar hoş görmeye çalıştım yazını ama olmadı.Şimdi yazacaklarımı iyi oku:

1.Görüş belirtirken diğer insanların görüşlerine saygılı olmalısınki HOŞGÖRÜYLE karşılanabilesin.

2.Motosiklet en ekonomik ulaşım aracı değildir.Eğer öyle olsa bile benzin sadece motosiklette kullandığım benzinle kurtulamıyoruz.Üretimin hemen hemen her alanında benzin kullanılıyor.

3.Ben akbil kullanıyorum.O zaman ben de bu protestonun içinde yer alarak sana göre aptal durumuna düşüyorum ki bunu demene rağmen sana laf etmeyeceğim.Bize dokunmayan pek çok şey var.Örneğin ben doğalgazda kullanmıyorum.O zaman banane öyle mi?"BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN"mantığı.Bence çok dar bir düşünce.

4.Yazımı okusaydın eğer, zaten bu işin izinle yapılması gerektiğini, daha önce böyle bir organizasyon tertiplemediğimi, bu yüzden bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica etmiştim.Ama sen okumadan,sadece başlığa bakarak yorum yaptığın için lüzumsuz yere saldırmışsın.

5.Eğer fransızlarda senin gibi bireylerden oluşan bir toplum olsaydı ne fransız ihtilali olurdu ne de fransız halkı.

6.Bizim sorunumuz bu hükümetle değil.Kaldıki bugüne kadar seçilen tüm hükümetler temel ihtiyaçlar konusunda aynı şekilde ZAMCI davranmıştır.

7.Efendilik kelimesinin zıttında hareket ettiğimizi düşünüyorsan bu da senin problemin.Çok şükür tüm tanııklarım efendiliğimle tanır.

8.Anarşizm, toplumsal otoritenin, tahakkümün, erkin ve hiyerarşinin tüm biçimlerini bertaraf etmeyi savunan çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terimdir. Anarşi, her koşulda her türlü otoriteyi reddetmektir. Bu bağlamda bakarsan biz tüm kanun ve kurallara karşı çıkalım demedik.Sadece yüksek fiyatlardan bahsettik.Anarşist sözünü de sana iade ediyorum.

9.Bende sana moğollardan bişey yapmalı şarkısını dinlemeni öneririm.

Saygılar

beyler...

kimse kimseyle polimiğe girmesin lütfen...

buradaki ilk amaç BENZİN FİYATLARI ve VERGİLERİ....

diğer arkadaşlarada katılmamak mümkün değil; elektrik,su,doğalgaz... zamlarınıda tabiki protesto etmeliyiz,ancak bizler burada ''MOTORCU'' kimliğimizi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz... motorcuların da olmazsa olmazıda tabiki BENZİN!!!

adımlarımızı doğru yönde atabilirsek hızlı yol almış oluruz...

Motorcu kimliği ön plana çıkarmak konusunda haklısınız sanırım.Ok bu şekilde yapalım.Siteden biraz daha katılım olsunda ne yapacağımıza karar versin büyüklerimiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar