Benzin Fiyat Protestosu!!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Beni de yazıverin. ::winkwink

Ama aceleye gerek yok. Çok kalabalık olalım ve hepimizin müsait olduğu bir gün yapalım. :cat:

Ben de desteklerim bu eylemi. Bursa' dan da olsa desteklerim.

Ama bi aralar bi mail dolaşıyordu bana da çok mantıklı gelmişti. Diyordu ki "illaki benzin alıyoruz, ozaman neden sadece belli bir yerden almayalım? Yanni en azından herkes tek bir güç olup birleşebilirse büyük akaryakıt firmalarının isyanı başlayacaktır. Ama bunu bir tek motosikletlerle sınırlayamıyoruz, otobüsleri tırlar, arabalar da buna uymalı"

3 gün almayız 5 gün almayız ama sonunda illaki alacağız

Son düzenleme:
yok mu arttırannn

arkadaşlar ben bi yere kadar gitmeliyim gelcek olanlar söylesin ben geri döndüğümde listeye yazarım

Son düzenleme:
Arkadaşlar motorum yok benzinde almıyorum ama şöyle yapabiliriz diye düşünüyorum.Sadece motorcuların birleşmesi şeklinde zor olur.Az kişi kalırızki bu durumda hem amacımıza ulaşamayız hemde bir sonraki organizasyon için heves kaçırmış oluruz.Naçizane fikrim: Herkes çalıştığı iş yerindeki insanlara, tüm yakın-uzak akrabalarına, eşe-dosta haber versin.Çok çok geniş toplanmamız lazım ki bir işe yarasın.Ayrıca protesto olacaksa bunun izinli olması gerekirki, bu durumda da gidip gerekli izinleri alalım.Yoksa geniş bir grup olamadan polis joplarıyla dağılırız(Valla duyduğum kadarıyla yeni joplar çok can yakıyormuş.Ben organizasyonun içinde her türlü varım.Ayrıca diğer fikrimde, imza kampanyası başlatmak olacak. Bunu da şu şekilde yapabiliriz:Nihayetinde hepimiz evimize yakın yerlerde sadece sabah veya akşam otobüs duraklarına uğrayıp, durakta bekleyen insanların isim-soyad ve imzalarını alabiliriz.Daha başka fikirleri olan arkadaşların da yorumlarını bekliyoruz.Saygılar

bu gibi fazla katılım gerektiren aktivitelerin yazın yapılması taraftarıyım bu karda kışda bu iş zor olur arkadaşlar...
gelmek isterim fakat hepimizin motoru yağmurda sürüşe elverişli olmayabilir...
yani eski motorumla hiç umursamazdım ama şimdikiyle yağmurda çıkmak imama haber veripde intahar etmek gibi bişi bence

ister toplanalım,ıstersenız kontak kapayalım.sesımızı duyuralımda.her seye varım.BIRLIKTEN KUVVET DOGOR.hadı arkadaslar,cok yoldurduk kendımızı.

Arkadaşlar ünlü bir kaç kişiyide oraya getirebilmemiz çok önemli.Eğer ses getirecek bir kaç kişi olursa hem basın açısından hemde vatandaş açısından çok daha albenili bir şeyler çıkar ortaya.Şimdi isterseniz bir iş bölümü yapalım.Ama öncelikle herkesin bir fikir koyması lazım ortaya.Dediğim gibi eğer az kişi toplanırsa bir sonraki buluşmada hiç insan gelmez.Birazdan ben kendi fikirlerimi toparlayıp yazacağım.Herkes fikirlerini yazar ve bunlar üzerine konuşursak çok daha etkili olur.Yoksa buluşması sorun değil.

...........................................

Son düzenleme:
evet gerekliyse basın açıklaması yapalım ya da onuray ın dediği gibi ünlü motor sever birisini bulup çağıralım gerçi ne kadar takar bilmem ama motor sevgisi getirir bence..

İçimdeki devrimci ateşi yaktınız valla:)

Arkadaşlar içimizdeki motorcuları çok rahat buluruz.Bir kaç tane: Beyazıt Öztürk, Tuğba Özay, Kenan Doğulu.......

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar