çok güzel bir konu zevkle ve gülerek okuyorum.
kendi nevi şahsıma münhasır görüşümü de belirteyim yanlış anlamayın.
motosiklet yapısı itibari ile fazla hacim katılmadığı sürece en ekonomik ulaşım araçlarından birisidir. dolayısı ile zaten az benzin tüketen bir aracın sahiplerinin benzin fiyatını protesto etmesini şahsen ben pek dikkate almam. benzini en çok kullanan topluluk çıkar da bir eylem yaparsa bir güzel katılır sesimi duyururum.
izin almadan sormadan etmeden olduki bir eylem tertipleyip 50-60 motorcuyu çıkardınız meydana, ne olacak sanıyorsunuz. en iyi şansla bir kaç cop yiyip küfür azar işitip insanlık onurunuz kırılacak. en kötü ihtimal toplu olarak gözaltına alınıp anayasal düzeni motor zoruyla değiştirmeye teşebbüsten ya da ergenekonun motor ayağı olarak fişlenirsiniz. bunca zamandır internet üzerinden buna benzer ortamları takip ederim bu ve buna benzer konular gelir gider. çünkü yaptırım gücünüz yok, ne motorcu olarak ne de toplum olarak.
şimdi ayaklarınızı yere basıp iyice bir düşünün bırakın bu anarşist sevdaları. benzine zammı yapan ukrayna hükümeti değil, bizim oylarımızla seçip oraya koyduğumuz yöneticilerimiz. efendi gibi seçim zamanı tepkinizi demokratik biçimde duyurun.
bunlarla uğraşacağınıza işe yarar birşeyler yapın, mesela oturun televizyondaki türk dizilerini seyredin, haberleri, açık oturumları seyredin. böyle anarşist fikirleri hep bu gavur yunanlılar sokuyor kafanıza.
eğer vaktiniz olursa asfalt tango yu dinleyin, "bucket list" güzel film seyredin.
ilerleyen aydınlığın içindeyim
ellerim iştahlı, dünya güzel.
gözlerim doyamıyor ağaçlara
ağaçlar öyle ümitli, öyle yeşil.
güneşli bir yol gidiyor dutlukların arkasından
mapushane revirinde penceredeyim.
duymuyorum ilaçların kokusunu,
bir yerlerde karanfiller açmış olacak.
işte böyle laz ismail,
mesele esir düşmekte değil,
teslim olmamakta bütün mesele!
bak ne güzel yazmış usta .....
kalın sağlıcakla..... derin nefes alın geçer bu düşünceler...
meeeeeee ......
Meharis mümkün olduğu kadar hoş görmeye çalıştım yazını ama olmadı.Şimdi yazacaklarımı iyi oku:
1.Görüş belirtirken diğer insanların görüşlerine saygılı olmalısınki HOŞGÖRÜYLE karşılanabilesin.
2.Motosiklet en ekonomik ulaşım aracı değildir.Eğer öyle olsa bile benzin sadece motosiklette kullandığım benzinle kurtulamıyoruz.Üretimin hemen hemen her alanında benzin kullanılıyor.
3.Ben akbil kullanıyorum.O zaman ben de bu protestonun içinde yer alarak sana göre aptal durumuna düşüyorum ki bunu demene rağmen sana laf etmeyeceğim.Bize dokunmayan pek çok şey var.Örneğin ben doğalgazda kullanmıyorum.O zaman banane öyle mi?"BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN"mantığı.Bence çok dar bir düşünce.
4.Yazımı okusaydın eğer, zaten bu işin izinle yapılması gerektiğini, daha önce böyle bir organizasyon tertiplemediğimi, bu yüzden bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica etmiştim.Ama sen okumadan,sadece başlığa bakarak yorum yaptığın için lüzumsuz yere saldırmışsın.
5.Eğer fransızlarda senin gibi bireylerden oluşan bir toplum olsaydı ne fransız ihtilali olurdu ne de fransız halkı.
6.Bizim sorunumuz bu hükümetle değil.Kaldıki bugüne kadar seçilen tüm hükümetler temel ihtiyaçlar konusunda aynı şekilde ZAMCI davranmıştır.
7.Efendilik kelimesinin zıttında hareket ettiğimizi düşünüyorsan bu da senin problemin.Çok şükür tüm tanııklarım efendiliğimle tanır.
8.Anarşizm, toplumsal otoritenin, tahakkümün, erkin ve hiyerarşinin tüm biçimlerini bertaraf etmeyi savunan çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terimdir. Anarşi, her koşulda her türlü otoriteyi reddetmektir. Bu bağlamda bakarsan biz tüm kanun ve kurallara karşı çıkalım demedik.Sadece yüksek fiyatlardan bahsettik.Anarşist sözünü de sana iade ediyorum.
9.Bende sana moğollardan bişey yapmalı şarkısını dinlemeni öneririm.
Saygılar