Kaza Yaptık :(

Bu Gün Sabah ManisaYa İş İcabı Gittik kar Yagmıştı Tepelere O kadar Güzeldiki insanın İnip Oynaması Geldi Ama Vakit azdı ihale Gidip İşimizi Bitirdikden Sonra
Manisa yolundan Geldik Ve İzmir Bornova Osman Kibar Kavşagında Sol Arka Kapıdan Kaza Yaptık Tır Yandan Girdi BMW Felç Oldu :salut: Tırda İse Hic Birşey Yok Bide Tırın Sürücüsü Siz Bana Carptınız Diyince Deli Oldum :queen:

CBA

geçmiş olsun havalar soğudu lastkler büzüştü yol tutuşu azladı tabi

tır BMWye omurilikten girmiş, araba felç!
geçmiş olsun. arka kapısı olduğuna göre bu bmw bir araba olmalı. motosohbetlik bi mevzu değilmiş.
Allah kaza bela vermeye.

(dip not: Motosikleti: [Bmw 3.20 Peugeot 407 ] Zrr600 Alıcam Seni : ) )
Zrr600 ne olaki??

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım.Sizde bişey olmaması sevindirici.Neyseki sen kask takmadığın için fırça yemeyeceksin:))

Allah beterinden saklasın.. Büyük geçmiş olsun..

Tır'cıda dandik çıkmış bu arada.. (var var böle odun çok..)

Mersin İl Temsilcisi
ben bişey anlamadım... bmw, ihale..... krdeş hava basacaksan petrolde dene istersen.. zzr600 de yeni bir konsept heralde... zzr ler çoook eskide kaldı bilesin... dedim ya, petrol iyi bir çözümdür.
bu arada bmw filan olduğuna göre yeni bir ihalede alırsın artık bir "z" daha

imzamı oku lütfen, "ancak gerçek bir.......... diye başlayan ;)

geçmiş olsun bende araç muaynesi için kemerburgaza gittim kemer yolunda kamyonlar ralli yapıyo düşün kamyon sellektör yapıyo geçmek için :mrgreen:

geçmiş olsun arkadaş.
biraz daha düzgün türkçe lütfen. sanki bir filmin içerisinden bazı sahneleri çalmışlar ordan oraya atlayıp durmuşsun :wiinkk:

ben bişey anlamadım... bmw, ihale..... krdeş hava basacaksan petrolde dene istersen.. zzr600 de yeni bir konsept heralde... zzr ler çoook eskide kaldı bilesin... dedim ya, petrol iyi bir çözümdür.
bu arada bmw filan olduğuna göre yeni bir ihalede alırsın artık bir "z" daha

imzamı oku lütfen, "ancak gerçek bir.......... diye başlayan ;)

Ben Burda Birşeyleri Anlatmaya Calışyorum Hava Atmaya Calışmıyorum

Türkçe Karekderlerim Bozuk Olabilir 6 Sene Panel Yönettimden HarfLere önem Vermedim

Kazaya Gelince Bornovada Olanlar bilirler belki Osman Kibar Kavşagını Manisadaki İhaleye Katıldan Sonra İzmirden Otobana Cıkıp Mendresdeki Diyer Araba ihalesine gidicekdik Gidemedik

zzr600 2008 Modelleri War Biraz Araştırırsan Ögrenebilirsin Belki 90 Modelleride Hoşuma Gidiyor 2008 Leri Türkiyede Olmadığı İcin İnternetten Bulmaya Calışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar