Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu da benim yanımda şimdilik. (Emanet Allah'tan) :)

Akr çantada bulunanlar:
1 çift eldiven
1 adet kışlık alisemerci bandana (kendim yaptım :))
1 adet temizlik bezi
1 adet far ampulü
1 adet alyan
1 adet yağmurluk (alt üst)
1000 kadar broşür www.logolom.com için. (dağıtıyorum vaktim oldukça.)
20 kadar sıkma kelepçe (plastik)
1 adet baseball şapka
1 adet pompa (uzun yol için)
1 adet küçük su şişesi...
bilumum atmaya kıyamadığım ıvır zıvır.

o çanta epey işe yarıyor velhasılı...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben suan motorun resmini koysam saşırırsınız.. sanki kross..... dün gebzeden gelirken çamurda güleşmiş insanlara döndüm...

Bu da benim yanımda şimdilik. (Emanet Allah'tan) :)

Akr çantada bulunanlar:
1 çift eldiven
1 adet kışlık alisemerci bandana (kendim yaptım :))
1 adet temizlik bezi
1 adet far ampulü
1 adet alyan
1 adet yağmurluk (alt üst)
1000 kadar broşür www.logolom.com için. (dağıtıyorum vaktim oldukça.)
20 kadar sıkma kelepçe (plastik)
1 adet baseball şapka
1 adet pompa (uzun yol için)
1 adet küçük su şişesi...
bilumum atmaya kıyamadığım ıvır zıvır.

o çanta epey işe yarıyor velhasılı...

hacı o arkadaki demiri degiştirdin mi parlak bi demir vardiya ona pek güven olmuyor ya hemen kırılıyor...özel bi demir vardi serviste gördüm 45 ytl demişlerdi amortisöre baglaniyor canavar gibi hayatta kirilmaz seninkide buna bener bişey galiba

Motosikleti
Pancar Motoru
Beyler onu bunu bırakın da bu YBR nin enjeksiyonlusu ne zman Türkiye yollarında olacak bilen var mı onu söyleyin. Bekle bekle gelmiyor yoksa hiç mi gelmeyecek???

zaten ybr yakmıyor.. enjeksiyonlu olursa tamamen koklar... benzini ne zaman aldığımızı unuturuzz.....

bir kaç resimde ben ekleyeyim bari...

motor haziran ayında alınmıştır... koltuğun üzerindeki poşet i görüpte sormayın diye söylüyorum........

Son düzenleme:
hacı o arkadaki demiri degiştirdin mi parlak bi demir vardiya ona pek güven olmuyor ya hemen kırılıyor...özel bi demir vardi serviste gördüm 45 ytl demişlerdi amortisöre baglaniyor canavar gibi hayatta kirilmaz seninkide buna bener bişey galiba

yok değiştirmedim sağlam gibi geldi bana, bakalım zaman gösterecek.

yagin nasil degiştirildigini görmüşsündür 1L xxx marka 10-40 motor yagi aliyorsun ve degiştiriyorsun bu kadar basit marka olarak kendim mobil kullaniyorum ama repsolü daha iyi diyorlar seçim senin....

arkadaşlar moyorun yağını değiştirdim 5-30 yağ kullandım bu kışı böyle atlatırım artık

arkadaşlar moyorun yağını değiştirdim 5-30 yağ kullandım bu kışı böyle atlatırım artık

5-30 duymadigim bi yag numarasi ama bişey olmaz galiba genelde kışın 10-40 öneriyorlar ama secim senin tabi nasil kolaymiş dimi yagi kendin degiştirmek hem keyifli olur:wiinkk:

arkadaşlar ben yazın 20 50 , kışın ise 10 40 kullanıyorum.. 5 30 yağ çok ince diye tahmin ediyorum...

hacı 20-50 yi benim bildigim arabalarda kullaniyolar ama yalniş biliyoda olabilirim yazin 15-50 kışın 10-40:wiinkk::cat::rendeer:

yazın hava çok sıcak olduğu için ve motoru uzun süre kullanmayı pilanlıyorsan ( kuryelik gibi) o zaman 20 50 koymalısın... çünkü yag ne kadar çok ısınırsa o kadar incelir ve kaydırıcılık özelliğini kaybeder... 2050 yağ ısınınca incelir ve 10 40 kıvamına yakın bir konuma gelir... ama 10 40 yağ çok ısınmalarda asınma kaybına neden oluyor.. genelde tüm kuryeler ve kuryelere bakım yapan motosiklet tamircileri yazın 2050 yi önerir....

yazın hava çok sıcak olduğu için ve motoru uzun süre kullanmayı pilanlıyorsan ( kuryelik gibi) o zaman 20 50 koymalısın... çünkü yag ne kadar çok ısınırsa o kadar incelir ve kaydırıcılık özelliğini kaybeder... 2050 yağ ısınınca incelir ve 10 40 kıvamına yakın bir konuma gelir... ama 10 40 yağ çok ısınmalarda asınma kaybına neden oluyor.. genelde tüm kuryeler ve kuryelere bakım yapan motosiklet tamircileri yazın 2050 yi önerir....

hacı diyorum şöyle haftaya pazar günü sakaryaya falan mi gitsek yagmur camur olmazsa:p:)

arkadaşlar tüm malzemeleriyle 2008 motorumu satıyorum! haberiniz olsun...
arka çanta, depo üstü çanta, önde koruma demiri, dizlik, branda!!! full...
3000tl ve 2008 model!!!

tel:05396634979

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar...ben önceden kullandığım yağ macnatec 10w40'dı ama en son motoruma kullandığım yağ yamalube 10w40...20w50 olayına gelince bende sordum ybr'ye çok kalın gelir dediler ama 15w50 uygun olduğu söylendi (yaz döneminde)

arkadaşlar tüm malzemeleriyle 2008 motorumu satıyorum! haberiniz olsun...
arka çanta, depo üstü çanta, önde koruma demiri, dizlik, branda!!! full...
3000tl ve 2008 model!!!

tel:05396634979

doktor hayırdır ya ? neden satıyosun ybryi ? hani ben bursaya gelcektim beraber ybr'lerle geri döncektik? :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar