maşşşallah
burası tenha kalmıştı bir ara yahu iyi ki yazdın bir şeyler. yoksa unutup gidecektik.
:cherry:
baktım kimse yazmıyo bi foto yapıştırıyım dedim...
mümkünse fotolarımızı paylaşalım..:cat:
maşşşallah
burası tenha kalmıştı bir ara yahu iyi ki yazdın bir şeyler. yoksa unutup gidecektik.

Bu da benim yanımda şimdilik. (Emanet Allah'tan)
Akr çantada bulunanlar:
1 çift eldiven
1 adet kışlık alisemerci bandana (kendim yaptım)
1 adet temizlik bezi
1 adet far ampulü
1 adet alyan
1 adet yağmurluk (alt üst)
1000 kadar broşür www.logolom.com için. (dağıtıyorum vaktim oldukça.)
20 kadar sıkma kelepçe (plastik)
1 adet baseball şapka
1 adet pompa (uzun yol için)
1 adet küçük su şişesi...
bilumum atmaya kıyamadığım ıvır zıvır.
o çanta epey işe yarıyor velhasılı...
hacı o arkadaki demiri degiştirdin mi parlak bi demir vardiya ona pek güven olmuyor ya hemen kırılıyor...özel bi demir vardi serviste gördüm 45 ytl demişlerdi amortisöre baglaniyor canavar gibi hayatta kirilmaz seninkide buna bener bişey galiba
yok değiştirmedim sağlam gibi geldi bana, bakalım zaman gösterecek.
benimki 15 bin kmde kastro yolunca çatlamişti babaçi abimiz bilir o yolu:queen: şimdi kaynak yaptirdim saglam bişey oldu bakalim bi daha kirilirsa o demirden taktircam artık
aradım ve meşhur kastro yolunu buldum.böbreğinde taş olan arkadaşlara kastro yolu tavsiye edilir:queen:
yagin nasil degiştirildigini görmüşsündür 1L xxx marka 10-40 motor yagi aliyorsun ve degiştiriyorsun bu kadar basit marka olarak kendim mobil kullaniyorum ama repsolü daha iyi diyorlar seçim senin....
arkadaşlar moyorun yağını değiştirdim 5-30 yağ kullandım bu kışı böyle atlatırım artık
arkadaşlar ben yazın 20 50 , kışın ise 10 40 kullanıyorum.. 5 30 yağ çok ince diye tahmin ediyorum...
hacı 20-50 yi benim bildigim arabalarda kullaniyolar ama yalniş biliyoda olabilirim yazin 15-50 kışın 10-40:wiinkk::cat::rendeer:
yazın hava çok sıcak olduğu için ve motoru uzun süre kullanmayı pilanlıyorsan ( kuryelik gibi) o zaman 20 50 koymalısın... çünkü yag ne kadar çok ısınırsa o kadar incelir ve kaydırıcılık özelliğini kaybeder... 2050 yağ ısınınca incelir ve 10 40 kıvamına yakın bir konuma gelir... ama 10 40 yağ çok ısınmalarda asınma kaybına neden oluyor.. genelde tüm kuryeler ve kuryelere bakım yapan motosiklet tamircileri yazın 2050 yi önerir....
arkadaşlar tüm malzemeleriyle 2008 motorumu satıyorum! haberiniz olsun...
arka çanta, depo üstü çanta, önde koruma demiri, dizlik, branda!!! full...
3000tl ve 2008 model!!!
tel:05396634979
arkadaşlar tüm malzemeleriyle 2008 motorumu satıyorum! haberiniz olsun...
arka çanta, depo üstü çanta, önde koruma demiri, dizlik, branda!!! full...
3000tl ve 2008 model!!!
tel:05396634979