ya arkadaslar bende gelicem ama korkuyorum icimde hep ya yolda kalirsam korkusu var:salut::salut:
ya arkadaslar bende gelicem ama korkuyorum icimde hep ya yolda kalirsam korkusu var:salut::salut:
arkadaşlar ben gelicem ama otoparkı mevcutmu buranın kocaman münibüsle gelcemde :queen::queen:
motorsuz gel dostum sende.... Mekana toplu taşıma araçları ile çokkkk rahat ulaşabilirsin :wiinkk: (Anadolu yakasında mı avrupa yakasında mısın?)
içindeki korkuyu yen ve bu gün git:wiinkk: korkma bakimlarin tamsa herhangi bi sorunu yoksa motorun ona güvenerek ver gazi gitsin
bende motorla gelicem art arçım var yani :mrgreen: ve motor çin işi :mrgreen:
yolda kalırsan çekici telefonu var bende merak etme :mrgreen:
motorumda 3 tane sorun var yolda ariza cikartip cikarmayacagini bilmiyorum:salut: dun otoparkta calistirirken varyator kapaginin ordan ugultu seklinde bi ses geldi catalda yamukluk var(saseye birkac milim) birde lastigimde kucuk bi yarik var emin degilim ariza cikartip cikartmiyacagindan ama bu bulusmaya gitmeyi herseyden cok istiorum:salut::salut:
sorun cekici diil suanki durumumla onun parasini vermek:salut::salut:
sakınan göze çöp batarmış sen en iyisi motorla gelme takıl yaya guruba münübüs gelicek galiba atlar gelirsin :cat:
benım çekimim var millet çıkar çıkmaz gelmeye çalısacagım benı bekleyın :queen:
benım çekimim var millet çıkar çıkmaz gelmeye çalısacagım benı bekleyın :queen:
motorumda 3 tane sorun var yolda ariza cikartip cikarmayacagini bilmiyorum:salut: dun otoparkta calistirirken varyator kapaginin ordan ugultu seklinde bi ses geldi catalda yamukluk var(saseye birkac milim) birde lastigimde kucuk bi yarik var emin degilim ariza cikartip cikartmiyacagindan ama bu bulusmaya gitmeyi herseyden cok istiorum:salut::salut: