[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

ya arkadaslar bende gelicem ama korkuyorum icimde hep ya yolda kalirsam korkusu var:salut::salut:

Son düzenleme:
içindeki korkuyu yen ve bu gün git:wiinkk: korkma bakimlarin tamsa herhangi bi sorunu yoksa motorun ona güvenerek ver gazi gitsin

motorumda 3 tane sorun var yolda ariza cikartip cikarmayacagini bilmiyorum:salut: dun otoparkta calistirirken varyator kapaginin ordan ugultu seklinde bi ses geldi catalda yamukluk var(saseye birkac milim) birde lastigimde kucuk bi yarik var emin degilim ariza cikartip cikartmiyacagindan ama bu bulusmaya gitmeyi herseyden cok istiorum:salut::salut:

bende motorla gelicem art arçım var yani :mrgreen: ve motor çin işi :mrgreen:
yolda kalırsan çekici telefonu var bende merak etme :mrgreen:

motorumda 3 tane sorun var yolda ariza cikartip cikarmayacagini bilmiyorum:salut: dun otoparkta calistirirken varyator kapaginin ordan ugultu seklinde bi ses geldi catalda yamukluk var(saseye birkac milim) birde lastigimde kucuk bi yarik var emin degilim ariza cikartip cikartmiyacagindan ama bu bulusmaya gitmeyi herseyden cok istiorum:salut::salut:

sen bu arızalarla hele ki bu havada motorla hiç çıkma :bounce: başka şekilde gelebiliyosan gel.. "yok gelemem, şekerden yapıldım ben eririm" diyosan, resimleri beklicen :cherry: Ne diim daha...

Bennn taaaaa Kadıköy den geleceğim için artık hazırlanmak için netten çıkıyorum... Orada görüşürüz.... :rendeer: ::pala::

ok poyraz abi görüşürüz dikkat et kendine bende çıkım artık . .:mrgreen:

orda görüşürüz arkadaşlar dün akşam sucuk büğün pizza heralde yarın hartane topiği acıcaz:cherry:

bence toplu tasima araclarini tercih et bu lastik seni yolda birakir:mrgreen:

gelecem deyip gelemeyen arkadaşlar kaçırdığınız ortamı akşama kare kare alırsınız şuan ortamdan online yazıyorum. . .:mrgreen:

HERKESE İYİ EĞLENCELER....

gelemediğim için gerçektende kendimi çooooook kötü hissediyorum:pr::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar