[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

İnşallah artçısı olacağım birini bulursam oradayım:p

yaa bende gelmek istiyorum ama hep dersane saatime denk geliyo :pr: off off

zaten motorumda yok artık :salut: nasıl gelcem ki tee oralara :p

yaa ben anket olayını yanlış açtım :pale: yaşlılık işte...

aslında bu gelecekleri liste yapacak bir anket olmalıydı, hani tıklıyosun :cherry: adın listeye geçiyor.. başaramadım tabii... Yönetimden rica ettim , olursa düzeltecekler... gelecek olanlar sonradan bi ismini tıklarsa :cherry: yeniden sevinirim.. BU MEKAN O KADAR GENİŞ Kİ, KALABALIK BİLE OLSAK ANCA YARISI DOLAR, bilgilerinize :)))))))

motordaki sorunu hallederim heralde o tarihe kadar yoksa otobüsle gelirim bu pizza keyfi kaçmaz:rendeer:

eğer katılım olursa yazık olacak canım mekana :mrgreen:

mekan sahibi arkadaşımız (Ramazan) böyle şeyleri hiç umursamaz kendisi de bizler gibi motor tutkunudur.. hatta sever ve alışıktır bu tarz ortamlara.. bu mekanı seçmem de ki en önemli etken de budur :cherry: bizi kovacak kimse yok :cherry::cherry::cherry::wiinkk:

mekan sahibi arkadaşımız (Ramazan) böyle şeyleri hiç umursamaz kendisi de bizler gibi motor tutkunudur.. hatta sever ve alışıktır bu tarz ortamlara.. bu mekanı seçmem de ki en önemli etken de budur :cherry: bizi kovacak kimse yok :cherry::cherry::cherry::wiinkk:

ramazan kaşındı diyelim o zaman:queen:

jess, hell , ati , yaw şu ramazana bu adamlardan iyice bahsetseydin yada biz varken insanlar girmese mi mekana :mrgreen:

alo paket servisi varmı delipoyraz :p

evet var ama buranın ki biraz farklı, telefon açıyosun gelip seni motorl alıyolar sonra yemeğini yiyince eve geri bırakıyolar :cherry::cherry:

pizza da soğumamış oluyomuş.... :wiinkk:

yaa bende gelmek istiyorum ama hep dersane saatime denk geliyo :pr: off off

zaten motorumda yok artık :salut: nasıl gelcem ki tee oralara :p

ben şöle yapıcam :) hareme gelicem feribotla karşıya geçicem sonra orada uygun birine artçı olacam :) nasıl ama :silent::wiinkk: sende deneyebilirsin :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar