günaydın millet:rendeer:
günaydın...
günaydın millet:rendeer:
yok abi tam gün değil bu gün saat 3 dedin mi benim bütün işleirm biter...
bu mangal olayını nasıl yapıcaz abi hava çok dandini...
katılan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.orda olsam gelirdim ama malesef...![]()
abi sen dün bana mangala gelmiyorum demedinmi telefonda gece rüyanamı girdi sucuklar:bounce:
abi benim sağım solum belli olmaz akşam sana baskına gelicektim ama çok geç bitti işim... sucuk ne rüyama giricek be güzel abim. sucuk bahane muhabbet şahane....
eee tabi sende beni unutamassın cicim:queen::queen:
benim eski olan duruyor :cherry: onu alıp gelicem.. tanımayan kalmasın beni , iyice deşifre olalım :cherry:
eski yaka kartı olanlar getirsin lütfen.. :cat:
benim eski olan duruyor :cherry: onu alıp gelicem.. tanımayan kalmasın beni , iyice deşifre olalım :cherry:
eski yaka kartı olanlar getirsin lütfen.. :cat:
seni bi tanıyan unutmaz usta :wiinkk::queen:
:ayy bilmem mikimisi sever unutmaz, kimisi gıjık alır unutmaz... Tecrübe ile sabittir...
arkadaşlar ben gelicem ama otoparkı mevcutmu buranın kocaman münibüsle gelcemde :queen::queen:
arkadaşlar ben gelicem ama otoparkı mevcutmu buranın kocaman münibüsle gelcemde :queen::queen:
SeLam aRkadaşLar..
ßende aRanıza yeni katıLdım.
Kardeşim Bosnak Semko'yLa yarın ki buLuşmada aRanızda oLucam
Motor tutkum bayadıR var.. Bi araLar Honda 150 cc CBF vardı evde onunLa başLadı tutkum şuan kendime ait bir motorum yok ama üniveRsite hayatına geçmeme çok az kaLdı ozmn güzeL bir tane CBR düşünüyoRm
Neyse herkese iyi akşamLar.. öğLen göRüşmek üzere![]()
yarın bende gelmek istiyorum ama kim alır beni
neyse birisi çıkarsa buradan el kaldırsın ben yatıyorum şimdi![]()