[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

katılan arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.orda olsam gelirdim ama malesef...:(

benim eski olan duruyor :cherry: onu alıp gelicem.. tanımayan kalmasın beni , iyice deşifre olalım :cherry:

eski yaka kartı olanlar getirsin lütfen.. :cat:

arkadaşlar ben gelicem ama otoparkı mevcutmu buranın kocaman münibüsle gelcemde :queen::queen:

arkadaşlar ben gelicem ama otoparkı mevcutmu buranın kocaman münibüsle gelcemde :queen::queen:

güzel soruu :))))) motor için otopark sorunu yokta, hiç minibüs için bakmamıştım... Bilemicemm... Eğer Eminönü tarafından geliyosan buluşma noktasına gelde, motorsuz olanları al bari yaww.. madem minibüsle geliyosun :cherry:

SeLam aRkadaşLar..
ßende aRanıza yeni katıLdım.
Kardeşim Bosnak Semko'yLa yarın ki buLuşmada aRanızda oLucam :)
Motor tutkum bayadıR var.. Bi araLar Honda 150 cc CBF vardı evde onunLa başLadı tutkum şuan kendime ait bir motorum yok ama üniveRsite hayatına geçmeme çok az kaLdı ozmn güzeL bir tane CBR düşünüyoRm :)
Neyse herkese iyi akşamLar.. öğLen göRüşmek üzere :)

yarın bende gelmek istiyorum ama kim alır beni :(

neyse birisi çıkarsa buradan el kaldırsın ben yatıyorum şimdi:D

sabah 10 11 arası kalkıcam o zaman bakarım bi daha :p hadi iyi geceler herkese

Son düzenleme:
SeLam aRkadaşLar..
ßende aRanıza yeni katıLdım.
Kardeşim Bosnak Semko'yLa yarın ki buLuşmada aRanızda oLucam :)
Motor tutkum bayadıR var.. Bi araLar Honda 150 cc CBF vardı evde onunLa başLadı tutkum şuan kendime ait bir motorum yok ama üniveRsite hayatına geçmeme çok az kaLdı ozmn güzeL bir tane CBR düşünüyoRm :)
Neyse herkese iyi akşamLar.. öğLen göRüşmek üzere :)

aramıza hoşgeldin, öğlene görüşürüz...

yarın bende gelmek istiyorum ama kim alır beni :(

neyse birisi çıkarsa buradan el kaldırsın ben yatıyorum şimdi:D

İlkayyy olummm, şeker değilsin normal yollardan gelirsen erimezsin.. Kışın yapılan organizasyonlarda amaç motora binmek değil, irtibatı koparmamak :cherry: Gel Harem e ordan Feribot, sonra da en kötü otbüs.. mekandayız... BUDUR :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar