Mersin İl Temsilcisi
- Konu Yazar
evet arkadaşlar, şimşek ve ailesinin başına gelenleri biliyoruz. şimşek şimdi karşınızda olsa ona ne derdiniz? daha sonra bu mesajları derleyip şimşeğin ailesine çıktı olarak göndermeyi planlıyorum. şimşek bir okusun bakalım, burada kim ne düşünüyor?
unutmayın, moral, en az para ve zaman kadar değerlidir :bounce::cat:
ben başlıyorum.....
şimşek, bir gün bir kişi suçu olmadığı halde asılacakken karısı ona şöyle seslenir:
-sevgilim, seni haksız yere asıyorlar
ve gerçekten suçsuz olan adam karısının yüzüne bakar ve der ki:
-haklı yere assalar daha mı iyiydi?
yani şimşek, elbette iftiraya uğramak çok kötüdür ama insanlık ayıbıyla orada bulunsaydın bu daha da kötüydü. sana inanıyoruz. inşallah adalet yerini bulacak ve sen çıkacaksın kardeşim. ailene de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. eşin, kardeşimizdir, çocuğun da yeğenimiz... gözün arkada kalmasın kardeş. Allah'ın adaleti er geç yerini buluyor. o yüzden hiç KORKMA!!!
unutmayın, moral, en az para ve zaman kadar değerlidir :bounce::cat:
ben başlıyorum.....
şimşek, bir gün bir kişi suçu olmadığı halde asılacakken karısı ona şöyle seslenir:
-sevgilim, seni haksız yere asıyorlar
ve gerçekten suçsuz olan adam karısının yüzüne bakar ve der ki:
-haklı yere assalar daha mı iyiydi?
yani şimşek, elbette iftiraya uğramak çok kötüdür ama insanlık ayıbıyla orada bulunsaydın bu daha da kötüydü. sana inanıyoruz. inşallah adalet yerini bulacak ve sen çıkacaksın kardeşim. ailene de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. eşin, kardeşimizdir, çocuğun da yeğenimiz... gözün arkada kalmasın kardeş. Allah'ın adaleti er geç yerini buluyor. o yüzden hiç KORKMA!!!