Racing boy problemi

merhaba arkadaşlar , ben 2.ligde oynayan bi basketbolcuyum,kilom 102 boyum 2.03 hem tutkumdan dolayı hemde gerçekten beğendiğim için honda cbr 600 veya yamaha r6 almayı düşünüyorum ,sizce boy problemi olur mu ? motorun üstünde kötü mü dururum? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende boyu kısada ondan yazıyor zanetmiştim maşallah

aynen bende 1.60 falan sandımda ondan yazıo sandım dostum bence motora saplanmış gibi olursun daha kalıplı bişiler al derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzerine yattinmi depo ustune bişeycik olmaz r6 cok uygun :)

merhaba arkadaşlar , ben 2.ligde oynayan bi basketbolcuyum,kilom 102 boyum 2.03 hem tutkumdan dolayı hemde gerçekten beğendiğim için honda cbr 600 veya yamaha r6 almayı düşünüyorum ,sizce boy problemi olur mu ? motorun üstünde kötü mü dururum? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..

:cat:ence racıng takıntın yoksa şöyle güzel bir chaaper alabilirsin sana daha çok gider:cat:

Dostum, aynı kaderi paylaşıyoruz.. Bende 1.93'üm.. Bir ara Tekel'deydim hatta; ama bırakalı çok oldu.

Racing makineler sana bana gelmez ne yazıkki. Hoş ben scooter'da kullanmış adamım fakat eğer sadece ZEVK için bineceğim diyorsan; 2 kere düşünmende fayda var. Bel ağrılarından tut, dizlerdeki ağrılara kadar.. Birde bu boyla depoya yatınca ayrı bir sırıtıyor..

Yaşamayan bilemez.. :)

İyi düşün derim..

En iyisi bir bayiye git üzerine bin bir kaç foto çektir sen değerlendir ama o kadar abartı bir görüntü bozukluğu olmaz..

Bence eğer tecrübeniz varsa 1000cc nin üzerinde motor bakın. ( gsx 1300r, zzr 1400, zx 12 vs...)

paran warsa hayabusa al direk. Süper olur.. bende 1.86 im yaş 16 cbr 125 wea hyosung alcam problem olcaını hiç sanmıom =)

suzuki hayabusadan daha yapılı kalıplı racing bilmiom bn =)

Son düzenleme:
Evet, eğer hayabusa derseniz iş değişir..
Oldukça yapılı bir makinedir!

Tecrübeniz onu taşıyabilecek seviyedeyse 2 küsür metreye Hayabusa ilaç gibi gelecektir..

racing gibi bir sevdan yoksa enduro bak derim r1200 gs gibi aletler tam sana göre tabi deneyim de lazım ;)

Senin boylarında FZ6 kullanan bir arkadaş var caddede, her gördüğümüzde baston yutmuş esprisini yapıyoruz arkadaşlarla. Açıkçası pek yakışmıyor motorun üzerine. Hem FZ6 racing bile değil.
Bence sen hem kullanım kolaylığı hem de estetik açıdan, güzel bir enduro al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar