istersen biraz dağa düşün derim ben:bounce:
tamam tamam kıyamam ben sizin gibi abilere...
istersen biraz dağa düşün derim ben:bounce:
ben çiçek attım abi olumsuz olsa başka bişe derdim zaten :rendeer:
ya merak etme, olmadı ben seni sırtımda taşırım.. yeterki sen gel, gül yüzünü görelim, iki kelam edelimmm :rendeer:
yok korkma, sevgilin sana ait bu sefer :cherry: canan esir almayacak emre yi...
tamam tamam kıyamam ben sizin gibi abilere...
aşk olsun ya olur mu hiç öyle şey ayrıca E-M-R-E günlerdir belki canan da gelir diyip duruyor çok üzülcek şimdi :salut::salut:
siz cananı sevmek isteyin, kapım herzaman açık.. hanım da börek yapar size hem cananı seversiniz hem çayımı içersiniz...:wiinkk:
ee bana şimdilik müsadee.... akşama gelirim topik size emanet :cherry:
:king::king::king::king:
ee bana şimdilik müsadee.... akşama gelirim topik size emanet :cherry:
:king::king::king::king:
sen bi açık adres versene kardeş aynı mahallede bulunuyoruz aklımızda olsun :rendeer:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Abim hemen vereyim istiklal caddesine cıkan balo sokak.Medusa club var onun hemen karşısında.MT ci arkadaşları beklerim.
BUyur abi her zaman beklerim.:bounce::bounce:
sen bi açık adres versene kardeş aynı mahallede bulunuyoruz aklımızda olsun :rendeer:
Abim hemen vereyim istiklal caddesine cıkan balo sokak.Medusa club var onun hemen karşısında.MT ci arkadaşları beklerim.
BUyur abi her zaman beklerim.:bounce::bounce:
:queen::queen::queen:hergün geciyorum nerdeyse ordan benim yer talimhane altında elk kurumu alt sokağında :rendeer:
:queen::queen::queen:hergün geciyorum nerdeyse ordan benim yer talimhane altında elk kurumu alt sokağında :rendeer:
o zaman sen onu arada kontrol et.. pazar günki halleylerin üstüne yatmasın![]()
ayyy halley dedin ya ben çok severim halley' i bak şimdi canım çekti yakında bakkal market felan da yok maselef... :salut: :salut: :salut:
sen halley emre eticin sizin evde tencere yemeği olmaz...
sen halley emre eticin sizin evde tencere yemeği olmaz...
o zaman sen onu arada kontrol et.. pazar günki halleylerin üstüne yatmasın![]()
harbiden yolda kaldigimda kurtaricak gonullu arkadaslar varsa bende gelicem![]()
ne demek o ya sen yolda kalıcanı biliyorsan niye cıkıyorsun arkadaşım :bounce:
gurkan abi hep sen dimiomusun hic katilmiosun diebende katiliim diyorum ama benim motorun ne yapcagi belli olmas catalda yamuk ztn biliosun ne olur ne olmaz
![]()