[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

Malum biliyorsun kriz var.Para olmadan halley alamayız:) neyse yıldırım market sağolsun :):):cat::queen:
Bu arada yolu istiklale düşen varsa tüm MT cilere indirim var.Yıldırım marketten:):)

sen bi açık adres versene kardeş aynı mahallede bulunuyoruz aklımızda olsun :rendeer:

ovv o dostları öperim ben :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
SPONSORUN DİKKATİNE.... !!!! hell24

Mekan sahibi arkadaşla görüşülmüş , talep olursa 2 orta boy Pizza fiyat sitede yazan fiyattan olabileceğine karar verilmiştir... Eeee bu durumda banada sponsor olursun artık.. senin için pazarlık yapıyorum :cherry: Tabi sipariş öncesi bilgi verin kampanyadaki 2 orta boy .. ytl olandan istiyoruz diye.. sonra gelecek kazıktan sorumluluk kabul etmem :queen::queen:

nasıl anladın o dostun sen olduğunu çok zekisin dostum:wiinkk::rendeer:

anlamadım, sadece üstüme alınmak işime geldi :cherry:

Son düzenleme:
benim mahallemde bana kazık atamazlar merak etme...
sponsor olayınında suyunu çıkardınız haaaa. herkeze hell24 yazan tsört gitdiricem en sonunda...

taytım M beden olsun lütfen.. Sen sponsor olda, ben giyerim :cherry: delipoyraz taytla resim çekeriz bi de... :queen::queen:

taytın resmini birazdan koyucam siteye...

Son düzenleme:
kafanıza göre hangisini isterseniz ölçülerinizi bildirin gelip bizzat kendim giydiricem...

gürkan abi yeşil motorun üstünde pembe taytla seni hayal bile edemiyorum....

:mrgreen:lacivert rengi yokmu len bunun

kafanıza göre hangisini isterseniz ölçülerinizi bildirin gelip bizzat kendim giydiricem...

gürkan abi yeşil motorun üstünde pembe taytla seni hayal bile edemiyorum....

sen getir giymeyen :salut::bounce:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
siyah en asili de.... acaba Ayberk hangisini ister :queen: esas sponsoru olarak ona özel yaptırman gerek... L bedende olmaz ona :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar