http://sharp.direct.gov.uk/search/r...del=0&type=0&rating=0&size=0&price=0&x=60&y=1 bu siteye bakmanı tavsiye ediyorum, ses sonuçları yazmıyor ama güvenlik sesten önce gelir öyle değilmi?
Arkadaşlar şuan elimde yok tabii ama l2s nin 100 ytl lik kaskı ses geçirmiyor diyorlar ve kullananların çok memnun olduğunu duydum.Bu kask bizlere yetmez mi? Kaskın soğuk havalarda rüzgar aldığını duydum bunuda yüz maskesiyle önliyemezmiyiz? Nedendir o kadar para![]()
Hava alma olayı vizörün ordaki 2-3 cm esnemeden dolayı oluyormuş ve hepsinde yokmuş bir hata gibi birşey sanırsam.arkadaşım ben lazer vertigo kullanıyorum. tavsiye ederim 230 civarı da bir fiyatı var. yalnız ses sadece senin hızınla değil karşıdan gelen rüzgarın hızı ile de orantılı bir durum unutma.
hava mı alıyor? bugün hava alan yarın ...
şaka bir yana, sonradan sorun yaşama da.. yeri geldiğinde içeri giren azıcık hava iflahını kurutabilir.
O kadar da değil yauv.... polis,Ambulans ve itfaiye yi duymak lazım:mrgreen:
Arkadaşlar,
Şaka bir yana, Kask ve bu unsura buna bağlı hayatımız ile ilgli ince eleyip sıkı dokumamız lazım? yani motosikletimizin adı,sanı ve hacmi ne olursa olsun ama başımızı emant edecğimiz kask en iyi olsun. Maddi imkanlar burada bence hiç bir derece ve öncelik ifade etmemekte zira ginden sağlık ya da hayat asla geri gelmez.
Bu arada Ebay den 1 ad. Uvex Helix (Carbon) siparis ettim herhalde bu hafta teslim edecek DHL.
Bin ytl nin üzerinde bir kask bırakında seside geçirmesin herkesde sizdeki kadar para yok adam en fazla 250 ytl diyor![]()
xr 1000 bi kere al tam al
N84 ler 350 - 400 YTL civarında benden biraz uzak
lazer vertigo'yu biraz araştırdım başka bi siteden kullanıcı yorumu:
Bir Lazer Vertigo kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim.
Öncelikle güvenlik, testlerde fiyatından beklenmeyecek güzel notlar alıyor.
Görüntü olarak güzeller.(Eşim minyon olduğu için biraz fazla büyük buluyor.)
İç yanak pedleri çıkabiliyor ve temizleniyor.(Hiç ihtiyaç duymadım)
Vizör (ön cam) çok çabuk çizildi.
Güneş vizörü dıştan takılıyor. Tak çıkar yaptım şimdi kendiliğinden atıyor camı 1-2 açıp kapayınca sağ yada sol taraf vidadan atıyor. Ve öncamın üzerine bindiği bir yerde bir çizgi şeklinde çizik oluşturdu.
Buğu sorunu çok fazlaydı. Şimdilik buğu camı ile çözdüm ama yinede akşamları bulanık bir görüntü yapıyor.
Esas önemli konu gürültü. Eğer bir iki dolaşayım, kız arkadaşımında başında bir kask olsun diyorsan sen blirsin. Ama yok biz yol yapıcaz dersen kulak tıkacı v.s. ne varsa dene. Yinede bir yere kadar kısıtlı kalıyorlar ve gürültü uzun yolda yorucu oluyor.
Şimdi
Kask 135€
Güneş vizörü 20€
Buğu camı 20€
toplam 175 €= 350 ytl
öffffffff ya ben bi kask bulamayacak mıyımr:
r: denizlide nolan satan yer olmadığını biliyorum. sadece yorumlara bakarak netten siparişle kask alacağım için biraz daha dikkatli yorumlar yazarsanız çok sevinirim.
yorum yazan arkadaşların hepsine çok çok teşekkür ederim
arkadaşlar SCHUBERTH C2 AÇILABİLİR KASK 399 YTL
taksitle alabileceğim bi yer olursa bu kask gözüme çarpmaya başladı. kullanan arakadaşlar var mı acaba???
100kilometrelik bir hızda gürültü bir motrun üzerinde sadece 86,5dB(A) seviyesindeki ses miktarı ile gerçek turing sevenlerin yanlarından ayıramayacakları ideal yol arkadaşı.
Dahili güneş vizörünün geniş mekanizması size sürüş esnasından kolay kullanım sağlar. Optical 1 class vizörü görüş kalitesinde yeni bir standart yaratmıştır. Ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı olan bu vizör aynı zamanda buğu önleyici bir tabaka ile kaplanmıştır
Üstat kusura bakma ama sana ve başkalarına yanlış'ta gelse bir tenkit de bulunacağım.
Avatarindan anlaşıldığı kadarıyla harika bir araç kullanıyorsun! bu aracın şu anki en az ederi 8-10.000.-YTL ve sen hayatınla %100 direkt ilgili bir detayda 3-400.-YTL nin müzakeresini yapmaktasınale::bounce:
Kulandığın bir Mobylette bile olsa sağlık bakımından bu paraya değer:wiinkk: bir daha düşün.
NOT: net üzerinden alacağın kask'ın hangi beden (ölçülerde) olacağını biliyormusun? dikkat et bu detay'a
Üstat kusura bakma ama sana ve başkalarına yanlış'ta gelse bir tenkit de bulunacağım.
Avatarindan anlaşıldığı kadarıyla harika bir araç kullanıyorsun! bu aracın şu anki en az ederi 8-10.000.-YTL ve sen hayatınla %100 direkt ilgili bir detayda 3-400.-YTL nin müzakeresini yapmaktasınale::bounce:
Kulandığın bir Mobylette bile olsa sağlık bakımından bu paraya değer:wiinkk: bir daha düşün.
NOT: net üzerinden alacağın kask'ın hangi beden (ölçülerde) olacağını biliyormusun? dikkat et bu detay'a
Valla Shoei XR 1000 e simdi baktim, super bir kask, tabii denemek gerekli ama dizayni bile insani kendinden almaya yetiyor.
Neyse artik benim superlight i satip bu kaski alirimFiyatlari hemen hemen ayni
![]()
halen daha karar veremedim ama taksitlede olsa xr1000 gibi bi kask almam doğrusu... uygun bi kampanya filan bulursam belki o kaskları düşünebilirim.
araştırmaya devamr: