20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

uzun bir aradan sonra forumda olmak gercekten cok güzel bişey arkadaslar, sınavlarımdan kurtulmus bir vaziyette gene aranızdayım çok şükür :)

şimdi fikir galiba gürkan abiden cıktı ama facebookta talep olunca bizde kuyucadısıyla biraz iştişareden sonra yapalım dedik ve 20 aralık cumartesi günü mangal için karar verdik en uygun yer caddebostan olacagı kanaati var biraz ama keskin fikirli arkadaslar daha degişik yerler bulabilirse orası da neden olmasın :).. hadi bakalım kimler gelio, fikri olan paylaşsın arakadaşlar daha cumartesiye cok var... ha bu arada sucuklar benden :)

''' bu arada istanbul dısından gelecek arkadaslar olursa onlarıda aramızda görmekten buyuk sevinç duyarız ''''

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazar olsaydı gelirdik be gebzeden 3 beş arkadaş

güzel fikir
saati uyarsa bana gelirim ben :) et ve et ürünleri sevmeme ragmen eglenceli oluyo MT ile birlikte vakit geçirmek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eywallh kardeşim

niye üstüme yıktın len ben sana bu haftamı dedim pazar zaten bi etkinlik var pazar günü inş katılım olur bide şu var dediğin yerde mangal yakamazsın ilk önce araştır kardeşim sana istanbuldan gitmet yaramadımı acaba :p

niye üstüme yıktın len ben sana bu haftamı dedim pazar zaten bi etkinlik var pazar günü inş katılım olur bide şu var dediğin yerde mangal yakamazsın ilk önce araştır kardeşim sana istanbuldan gitmet yaramadımı acaba :p

hemen usta bir manevrayla topu kuyucadısı aplamıza arapasıyla atıyorum. o yeri dün cadıyla konustugumuzda ondan cıktı yer fikri bn istanbulda mangal yapmadım siz üstadlardan destek bekliom gürkan abim :) ÖZLEDİM SİZİ :)

Mangal için şile veya civarları olabilir.. :)
Yağmurlü bir pazar günü hele :D

MAngal başı ben olurum :D icabında.

Durumu gürkan abey de izah etmiş ...
Mangal da kül bırakmamak lazım ...:D

Son düzenleme:
kardesim bakalım millet bi farketsin topigi belki pazara alırız :) ben simdi sucuk almaya gidiyorum yarın sabah itibariyle istanbulda olacagım arkadaslar, görüşmek dilegiyle

pazar günü pizza günü olmaz :p

cumartesi en ideali gibi görünüyo :wiinkk:

hemen usta bir manevrayla topu kuyucadısı aplamıza arapasıyla atıyorum. o yeri dün cadıyla konustugumuzda ondan cıktı yer fikri bn istanbulda mangal yapmadım siz üstadlardan destek bekliom gürkan abim :) ÖZLEDİM SİZİ :)

bizim son mangal yaptıgımız sahil neresiydi? ay bu soru sana değil yavuzhan yanlış alıntı yaptım :p

pazar günü pizza günü olmaz :p

cumartesi en ideali gibi görünüyo :wiinkk:

bizim son mangal yaptıgımız sahil neresiydi? ay bu soru sana değil yavuzhan yanlış alıntı yaptım :p

maltepe sahil cadı :bounce:

başka paz atıcak kimse bulamadın cadı hangi buluşmaya en erken gelirse ona motor alıcam :queen:

Son düzenleme:

şindi aldığım bir telefona göre üste söylediğim sözleri geri alıyorum ve maltepe sahilde buluşuyoruz süpriz var arkadaşlar hakiki afyon sucuk geliyor yavuzhan kardeşimizden:queen: cadde bostan tatfasını bekliyoruz kardeşim duyrulur:rendeer:

ben bile inanamıyorum :queen: şaşırt bizi cadı :p

tosbaha cadı :queen:

Son düzenleme:
demiş ya zaten sucuklar benden diye
buluşma saatini akşam 7 den sonra yaparsınız dimi ::utangac:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar