İLK DeFa MoToR aLıcam Ne ÖneRiRSiNiZz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Ben İlk MotoRumu Alacagım Ama NE almak istemi bilmiyorum açıkçası motorlar hakkındada pek bi bilgim yoq ama kawasaki ninja hayallerimi süsleyen bir motor sıfır almayı dusunuyorum 18, 19 bin ytl civarında olabilir. halen para biriktiriyorum içimde engelliyemediğim bir motor sevdası var :queen: son kez hatırlatmak istedim motor kullanmayı bu alacam motorla öğrenecem hepinize hayırlı günler

oo hoşuma gitti bu konu :) benimde hiç bi fikrim yok motosikletler hakkında bana da önerebileceğiniz bi motosiklet war mı
125 - 250 cc civarı. çok büyük motosiklet istemiyorum. chopper tarzı olursa sewnirim :)

kardeş sen hayabusa al en iyisi kafayımı yedin bee sen dalga geçiyon heralde ilk önce cbr 125 falanla başla ilk başta sen o ninjayla şahadet geitrmeye bile vaktin olamazz

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Mevlam sana geliyorum :)

Arkadaşlar motosiklet almayı şimdilik aklınızdan çıkartın ve gidin bir ehliyet kursuna kayıt olun.

Bu arada hoşgeldiniz. :)

race e sevdalıysan honca cbr 125 veya emsalleri ile başlamalısın. Bunun için bütçen var anladığım kadarıyla. Motor kullanmayı 600 lük 1000 lik motorlarla öğrenemessin, motor kullanımı ile ilgili bazı temel bilgileri kullanma aşamasında öğreneceğin için, yapacağın ufak tefek hatalar sonunda sana zarar vermeyecek, deneyimden sonra (evet, bunu böyle değil, böyle yapmalıyım) diyebilmek ve bir bilginin doğrusunu uygulayarak öğrenebilmek için, acemiliklerin esnasında sana kaza bela yaptırmayacak düşük cc li bi motor tercih etmelisin ve ilk motorunsa zatren sıfır tavsiye etmem. 2. el bi temiz cbr 125 ile başla. bi kaç sene kullan, motor kültürüne alış, daha sonra cc yükseltirsin. Yoksa motorunun, motorunu geçtim, senin de başına istemediğin şeyler gelebilir. ben cbf 150 kullanıcısıyım, bu ikinci motorum, buna rağmen bi 600 lük 1000 lik almak düşüncesi bana halahazırda uzak, şu an bile o motorları zaptedebileceğime inanmıyorum. Bu motoru bi kaç sene kulalndıkta nsonra en fazla 250 lik belki 500 lük bişey alırım. Daha fazlası değil..

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
O zaman bu siteye ait forumlarda lütfen motosiklet modelleri bölümüne gir ve bir göz at. Orada motosiklet sahiplerinin görüşlerine ulaşabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aklını başına almanı öneririm.
Başka söze gerek yok.

arkadaşlar bu konu sürekli açılıyor.neredeyse 3 günde bir bir arkadaşımız motor alacağım ne tavsiye edersiniz diye haklı olarak soruyor ama arkadaşlar böyle direk yazmak yerine önce forumda bu konu hakkında birkaç tane başlık muhakkak bulur okursunuz.yanlış anlamanızı istemem.bu arada 18-19 bin liraya motor alacağım diyen arkadaşım; önce kesinlikle ve kesinlikle başlangıç motoru olmadan böyle büyük meblağlarda büyük hacimli motora binmeyi bile düşünmemeye çalış.sağlık önemli.chopper tarzı motor arayan arkadaşım imkanın ne kadar bilmiyorum ama bisan roadstar alabilirsin.eğer 5000 ytl ye kadar çıkabilirsen gv 250 çok iyi makine.hepinize iyi günler.

ne ninjasi ya en ii si hayabusa al! ne ole yok cbr 125 sonra 250 sonra 600 sonra 1000 !

bisey yapiosan en ii sini yapman lazim!

al bi hayabusa bak keyfine tadini cikar 300 yapmanin!

Merhaba Ben İlk MotoRumu Alacagım Ama NE almak istemi bilmiyorum açıkçası motorlar hakkındada pek bi bilgim yoq ama kawasaki ninja hayallerimi süsleyen bir motor sıfır almayı dusunuyorum 18, 19 bin ytl civarında olabilir. halen para biriktiriyorum içimde engelliyemediğim bir motor sevdası var :queen: son kez hatırlatmak istedim motor kullanmayı bu alacam motorla öğrenecem hepinize hayırlı günler

İlk motorunuz ve spor bir motor istiyorsanız bence Honda CBR125 veya CBF150 sizin için ideal bir motor olur...:cat:

ne ninjasi ya en ii si hayabusa al! ne ole yok cbr 125 sonra 250 sonra 600 sonra 1000 !

bisey yapiosan en ii sini yapman lazim!

al bi hayabusa bak keyfine tadini cikar 300 yapmanin!

tabi tabi daha motorun üstüne binmeyen arkadaş 300 yapmanın tadını nerde çıkarır artık tartışılır :) :silent:

oo hoşuma gitti bu konu :) benimde hiç bi fikrim yok motosikletler hakkında bana da önerebileceğiniz bi motosiklet war mı
125 - 250 cc civarı. çok büyük motosiklet istemiyorum. chopper tarzı olursa sewnirim :)

Size önerimde Kanuni Caracal 200 ben kullanıyorum ve çok memnunum...:cat:

prestigex.jpg

Sana tavsiyem bu motoru al En güzeli pişman olmazsın inanki kol ver gitsin.Şaka şaka Yamaha R1 al çok hosuma gidiyor velet :wiinkk:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar