![]()
bu da benim t shirt tasarımım çok sade ise üzerinde oynayabilirim
beğenilerinize sunulur
şu resim atmayı bi çözemedim bana bi anlatsanız
şu resim atmayı bi çözemedim bana bi anlatsanız

evet 5.nci adım seni ve yanındaki komprador uşağını kınıyorumsen gürseli boş ver bize bak bizimki en iyisi
4.adım bize teşekkür
banada teşekkür edremisin:cherry:herkeze çok teşekkür ederim ama biraz büyük oldu galiba 640*480 yaptım bende bi kaç foto atim gezi konusuna![]()
işre bu kadaaaar.
iyi akşamlar arkadaşlar.demirgürsel oradamısın?sesin soluğun çıkmıyor?
![]()
bu da benim t shirt tasarımım çok sade ise üzerinde oynayabilirim
beğenilerinize sunulur
nassı yani cengizim abim:silent:alttan takip edeceğinize üstten takip edin
İYİ AKŞAMLAR Adana MT :rendeer:
Bayram gezimizden sağ salim döndük, inşallah pazar gezesini katılacağız :cat:, ancak katılımcıları şöyle bi sıralasak kimler geliyor, kimler gelmiyor bilelim :wiinkk:
Hepinizi çook özledik ::friends:
zaferciğim sanada geçmiş olsun,hala geçmedimi?
nassı yani cengizim abim:silent:
listeyi yazıyoruuz
listenin son hali
1-ben+eşim
2-muzaffer+eşi
3-bora abi+eşi
4-fazerr muzaffer+ ?
5-zion cengiz+ ?
6-gürse adaş+ eşi
7-haluk+ eşi
8-mustafa abi+eşi
9-turgay abi+ ?
10-zafer iyileşirse:rendeer:
11- ?
Günaydın Millet
Muzaffer hoşgeldin, gözlerimiz yollarda kaldı.
Gürselim vallahi bu boğaz ağrısından sıkıldım, geçsede geçmesede gelmeyi istiyorum. İlaça devam.
İYİ AKŞAMLAR Adana MT :rendeer:
Bayram gezimizden sağ salim döndük, inşallah pazar gezesini katılacağız :cat:, ancak katılımcıları şöyle bi sıralasak kimler geliyor, kimler gelmiyor bilelim :wiinkk:
Cengiz küçük bi kaza atlatmışsın galiba, GEÇMŞ OLSUN allah daha büyüğünden korusun :rendeer:
Hepinizi çook özledik ::friends:
Turgay abi, bence çok sade ve güzel olmuş, ellerine sağlık :cat: tercihimi bu t-shirte değiştiriyorum :mrgreen:
ben mesaide olduğum için gidemiyorum,ne zaman geziye niyetlensem bir aksilikdir gidiyor bakalım hadi hayırlısı ben yatıyorum herkeşe iyi geceler datlı rüyalar