yardıma ihtiyacım war...

:cherry:merhaba arkadaşlar motorumu yazın aldım ve daha önce mobilet dahil hiçbir motor kullanmadım yani motor konusunda tecrübesizim şimdi tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım war .. benim motorum dışarıda kalıyor brandası war motoruma bindiğim zaman ateşlemeye basıyorum motorum çalışıyor ama gaz verdiğim zaman motorum boğuluyor biraz beklemem gerekiyor sizce bu sorun kış olmasından havaların soğumasındanmı yoksa başka bir şeydenmidir ama motoruma binip gezip durdurup yarım saat gibi bir zamanda çalıştırır sam bir problem olmuyo hemen gaz yiyor:pale:yani motor sıcakken problem yok soğursa hemen gaz yemiyo sizce normalmi...

:cherry:merhaba arkadaşlar motorumu yazın aldım ve daha önce mobilet dahil hiçbir motor kullanmadım yani motor konusunda tecrübesizim şimdi tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım war .. benim motorum dışarıda kalıyor brandası war motoruma bindiğim zaman ateşlemeye basıyorum motorum çalışıyor ama gaz verdiğim zaman motorum boğuluyor biraz beklemem gerekiyor sizce bu sorun kış olmasından havaların soğumasındanmı yoksa başka bir şeydenmidir ama motoruma binip gezip durdurup yarım saat gibi bir zamanda çalıştırır sam bir problem olmuyo hemen gaz yiyor:pale:yani motor sıcakken problem yok soğursa hemen gaz yemiyo sizce normalmi...

havanın soğuk olmasından dolayı akünün bu şekilde problem çıkarması normal ama yinede bi ustaya göster için rahat olur..

aküyle ilgili bir sorun yok sorun motor soğuk iken gaz yememesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
soğuk havada her motor yapar araçlarda bile otomatik jikle vardır,5-10 dakika çalıştır motor ısınsın yağ incelsin sürtünmeyi en aza indirgesin,bunlar motorun ömrünü azaltan etkenlerdir.Motor ısınınca sesi değişir jikleyi kapat yola devam et

soğukta oluşması normal emin arıkoğlunun dediği gibi yağ motor ısınınca ıncelır sürtünme en az seviyeye düşer yakıtın akışkanlığı artar yürüyenler ısı artınca daha kolay işler yani sorun yok ama dersen ki yok içim rahat deil işin ehli olan bi ustaya gözter

Motor henüz soğuk iken zor çalışması normaldir, jikleyi devreye alman ve ısınmadan sonra kapatman daha yararlı olur sanırım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar