[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

zaten ben ayağa kalkıyım herkez makinaya sarılıyo ne biçim iş anlamadım ondan sonra adımız çıkıyor kaskla takılıcam bundan sonra ghost rider gibi...:bounce:

kask la çık ama sabah programlarına :mrgreen: seda sayana çık olum sen :cat:
yalnızz poyraz abi kızacak şimdi burdan başladık geyiğe. . :mrgreen:

Ramazan ı boşver... ben garanti veriyorum... tehlike arzedenleri uzak oturtacam :)

nereye uzak oturtucan abi :mrgreen: bu adamları bağlasan durmaz :mrgreen:

Son düzenleme:
[İstanbul MT] – PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

PİİİZZZAAAAA…. pizzzaaaacıııııı.... piiizzzaaacııı geldiiii hanıımmmmmmm.......

Son düzenleme:
evet var ama buranın ki biraz farklı, telefon açıyosun gelip seni motorl alıyolar sonra yemeğini yiyince eve geri bırakıyolar :cherry::cherry:

pizza da soğumamış oluyomuş.... :wiinkk:

ben şöle yapıcam :) hareme gelicem feribotla karşıya geçicem sonra orada uygun birine artçı olacam :) nasıl ama :silent::wiinkk: sende deneyebilirsin :cherry:

hımmmm güzel fikir :) dersaneden kacıp gelirim sanırım

kömür ve kestane muhabbetine girecen, onu canlı yayınlıcan.. sonra başlıcan kapıda bilet kesmeye... gelmeyen MT li bile düşer resmi görünce :cherry::cherry:

dur o zaman kestanenin kilosu kaç para benim motorun aküye ihtiyacı varda :bounce:anlatabildimmi aceba:wiinkk:

harbiden abi çekip çekip siteye atabiliriz.

bu saçları boşunamı döktük zannediyorsun aslanım:queen:

Son düzenleme:
dur o zaman kestanenin kilosu kaç para benim motorun aküye ihtiyacı varda :bounce:anlatabildimmi aceba:wiinkk:

abi sana söyledigim fiyattan 10 lira düş tanıdık fiyatı söyle dedim patrona o da söyledi saolsun :)

aaa gelirsem bende fındık getireyim kırar kavururuz sobada cok güzel oluyo :p kırıpdamı getirsem yoksa çok ses çıkmasın catur cutur :)

abi sana söyledigim fiyattan 10 lira düş tanıdık fiyatı söyle dedim patrona o da söyledi saolsun :)

aaa gelirsem bende fındık getireyim kırar kavururuz sobada cok güzel oluyo :p kırıpdamı getirsem yoksa çok ses çıkmasın catur cutur :)

sen getir bizde fındık kırıcak eleman çok...:bounce:

tamam ben sana heber vericem :rendeer:
sen getir fındıkları hallederiz:bounce:

anlaştık fındık kırıcak eleman çokmuş
kabuklu getiririm ben gerisine karışmam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar