moralim bozuldu gece gece

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar motosiklet kıyafetlerine bakayım diye bmw nin sitesine girdim. gece gece moralim bozuldu. 700 küsur euroya mont 350 küsur euroya bot vs vs.. yahu bu ne böyle..

eee marka var işin içinde. hem kalite hemde dayanıklılık istemek biraz tuzlu olur

feyizoğlu.com da uygun fiyatlı ve kaliteli motosiklet kıyafetleri, aksesuarları var aslında.:cat:

varsa cicin herşey senin için yoksa cicin zindandır için! anladınızmı bilmiorum?

evet almak şart elbise, ben qecen aldım HELD marka mont , şimdilik motorum olmasada iyiki almısım diyorum...

marka olunca her şey para oluyor... ben o pahalı giysileri ve pahalı motorları rüyamda kullanıyorum... çokta zevkli oluyor... tavsiye ederim.....

yemişim markasını su geçirmesin şekli güzel olsun diz dirsek bellik korumaların en babasını 150ytl ye tamamlarsın hem korumalık dıştan takarsan mont da zarar görmez. .

mont fiyatları çok şişirme bencede...her motor kullanıcısını yağlı müşteri sanıyorlar...çinliler bu işede el atsında fiyatları bi görelim nerelere iniyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar