Krank Dağıldı Yardımm..??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar daha tam bugünle birlikte 5 gün oluyo ve motorum KRANK DAĞITTI.... Marka Hyosung GT250R çok hevesle ve mutlulukla aldıgım motorr.... kötülemiyorum amaa çoktaa üzüldüm bununn olmasına.... şimdii sizdenn istediğim başına gelmişş bi arkadaşın motorun toplanması için ödediği fiyat nedirr? krank'ın toplanması için ?? ne kadarr fiyatt ödediniz de düzelttiniz.... Ha ödediniz amaa memnunn kaldınızmıı??

motorun kaç model arkadaşım?
ortalama bin ytl gibi fiyatları vardı sanırım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
2006 modell :(:(:(:(

geçmiş olsun st kanuniden yada globalden yedek parçaları iste ve tanıdığın bi motor ustasına götür toplat garantisi devam ediyorsa yaptır dicem ama st kanuni ilgilenir mi bilmiyorum.. alternatif olarak perte çıkmış bir hyo bumaya çalış ve motor parçalarını al aklıma bunlar geliyor şimdilik.. çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda toplatırsın umarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun st kanuniden yada globalden yedek parçaları iste ve tanıdığın bi motor ustasına götür toplat garantisi devam ediyorsa yaptır dicem ama st kanuni ilgilenir mi bilmiyorum.. alternatif olarak perte çıkmış bir hyo bumaya çalış ve motor parçalarını al aklıma bunlar geliyor şimdilik.. çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda toplatırsın umarım

Dostum çokk saol çokk teşekkür ederimm bilmiyorum bakalımm olucakmı yapabilcekmiyim.... İnşallah bişeyler olcakk bişeyler düşünmek zorundayım cunkuu....:salut::salut:

bu krank meselesi nedir arkadaşlar hyolarda duyuyorum bunu hep nasıl kırılıyo

2006 modelse geçmiş olsun arkadaşım

st kanuni bakmaz ben soliyim baştan
pert modellere gelince 2007 ve 2006 modellerin iç yapıları aynı değil krank kol ve pistonlar birbirlerinden farklı 2006 model bakman gerekiyor bunun için

benm sana tavsiyem istanbul motor dışında bir yerde motorunu yaptırman daha makul olucaktır oraya göre :cat:

bu krank meselesi nedir arkadaşlar hyolarda duyuyorum bunu hep nasıl kırılıyo

2006 modellerde war öyle bir sorun krank olması gerekenden biraz daha yumuşak bir alaşımdan yapılmış söylentilere göre bilinen bu :cat:

Son düzenleme:
yurt dışından parçalarını getirtip burdan da toplayabilirsin ...

ilkay madem söylentiler öyle st grup bu motoru dünyadan toplatması lazımdı ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yurt dışından parçalarını getirtip burdan da toplayabilirsin ...

ilkay madem söylentiler öyle st grup bu motoru dünyadan toplatması lazımdı ..

burakk kardesımm yurt dısından bu parcaları ne kadara getırtebılırım kı ?

dostum hiçbir fikrim yok... acele etme önce... çözüm yollarını düşün sakin kafayla ;) önce perte çıkmışları ara eğer bulamazsan ebaydan yada ne bileyim st gruptan koreye durumu mail ile bildir. yada anlaşmalı bir servis bul ve ordan parçaları iste ve tanıdığın bi motorcuda toplat aklıma şimdilik bunlar geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
onlarr benimde aklıma geldii kardeşş.... tanıdık motorcuya toplatırım zatenn.... :(:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun..

nasıl oldu ya zorladın mı ? bi andamı oldu :s

yokk hacı be ne zorlaması bı kacc kere redlıne gırdım oda 11 12 bin devir onuda gorunce hemenn dusurdum devrii bilinçlide yapmadım yani.... motoru daha yeni aldım sahibi bakımm falann yaptırmışş ölee diyo yağını suyunu falanını filanını al benzin koyy binn dedi ee ölee yapalımm dedimm bindimm şu anda motorun yağı yokk.. sanırsam yağsızlıktan kırıldı krank.... motoru geri vermeyi düşünüyorum....

geçmiş olsun galiba eski sahibi sürekli redline da kullandı ve yağsızlıkta bunda en büyük etkendir.... Servislerde pert olmş Gt250r dan bulabilirsiniz.

nasıl vericeksin ki... yag göstergesıne hiç bakmadın mı ? hergun ben bakardım hyo varken bende..

valla çok üzüldüm... en az bin ytl gider yani...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar