Krank Dağıldı Yardımm..??

öncelikle geçmiş olsun.çok üzücü bi durum ama beterin beteri var.öncelikle sana bişey olabilirdi daha sonra dua et havalar sıcak deil.ya yaz ortasında motorsuz kalsaydın o zaman ne yapacaktın!?bunlar dışında e kendin söylüyorsun "bu motorların duruşuna,şekline aldandık" diye.neden bu tip sorunlarını da araştırmadın?hyosung benimde çok hoşuma giden bi motordu ama hakkında öğrendiğim bikaç sebepten şu an kullandığım motordan yana tercihimi kullandım ve gayet memnunum hee şimdi satıyorum o da askerlik yüzünden.hyosung kullanan arkadaşlar sakın yanlış anlamayın kötü bir makina deil düzgün kullanıldı mı sorun çıkartacağını sanmıyorum ama şöyle de birşey var.bazı arkadaşlar motorun duruşuna görüntüsüne aldanıp motordan fazla beklentileri oluyor ve motora yükleniyorlar o zamanda sorunlar baş gösteriyor.umarım ksa zamanda parçaları bulur ucuza atlatırsın.tekrar geçmiş olsun.

asm

Geçmiş olsun.

Motoru almadan önce keşke iyi bir motor ustasına motoru gösterseydin.

Yağsız kalan her motorda sıkıntılar meydana gelir.

Yatak sarma tabir edilen durumun içinde krankında hasar görmesi de vardır.

Bu motoru belli devirlerin üstünde kullanınca motor muhtemelen yağ eksiltiyor ve krank kırılıyor.

Motorda yağın eksildiğini,motorun iyi yağlama yapamadığını (ya da yağın iyi olmadığını diyelim) vites geçişlerinin zorlaşmasından anlarsınız.

Şanzıman ile motor bloğu aynı yağ ile yağlanıyor motosikletlerde malum.

Hyosung'u gözde çok büyütmemek lazım ama bu tarz şeyler ile de hepten karalamamak lazım.

Ben bu motoru 1 yıldan fazladır kullanıyorum.

Motora redline göstermeden maksimum devirde kullanıyorum ara sıra.

Ben eminim ki krank kıran gazcı çoğu arkadaş 10.500 rpm seviyesini aşarak kullanıyor motoru.

Hatta bir sitede, bu motoru kullanan arkadaş, motorunu ekseri redline'da yürüttüğünü, motorun ikinci defa krank kırdığını ama kendisi - para bol olduğundan olmalı ki!- bu durumdan şikayetçi olmadığını dile getirmişti. Hiç unutmuyorum ,bu ifadeyi ben motor almadan önce bir motosiklet sitesinde okumuştum.

İkinci el motor alırken ucuz motorlara dikkat edilmeli derken bu motorun piyasası bu zaten diyen arkadaşlar iyi düşünsün.

İlk motoru bu olmasına rağmen bu motoru 2-3 ay kullandıktan sonra gözünü hemen 600'lük motorlara dikenlere özellikle dikkat edin.

Sıfır motor alıp canını çıkartana kadar basan bir vatandaşın motoru elinizde patlamasın.

:wiinkk:

Geçmiş olsun.

Motoru almadan önce keşke iyi bir motor ustasına motoru gösterseydin.

Yağsız kalan her motorda sıkıntılar meydana gelir.

Yatak sarma tabir edilen durumun içinde krankında hasar görmesi de vardır.

Bu motoru belli devirlerin üstünde kullanınca motor muhtemelen yağ eksiltiyor ve krank kırılıyor.

Motorda yağın eksildiğini,motorun iyi yağlama yapamadığını (ya da yağın iyi olmadığını diyelim) vites geçişlerinin zorlaşmasından anlarsınız.

Şanzıman ile motor bloğu aynı yağ ile yağlanıyor motosikletlerde malum.

Hyosung'u gözde çok büyütmemek lazım ama bu tarz şeyler ile de hepten karalamamak lazım.

Ben bu motoru 1 yıldan fazladır kullanıyorum.

Motora redline göstermeden maksimum devirde kullanıyorum ara sıra.

Ben eminim ki krank kıran gazcı çoğu arkadaş 10.500 rpm seviyesini aşarak kullanıyor motoru.

Hatta bir sitede, bu motoru kullanan arkadaş, motorunu ekseri redline'da yürüttüğünü, motorun ikinci defa krank kırdığını ama kendisi - para bol olduğundan olmalı ki!- bu durumdan şikayetçi olmadığını dile getirmişti. Hiç unutmuyorum ,bu ifadeyi ben motor almadan önce bir motosiklet sitesinde okumuştum.

İkinci el motor alırken ucuz motorlara dikkat edilmeli derken bu motorun piyasası bu zaten diyen arkadaşlar iyi düşünsün.

İlk motoru bu olmasına rağmen bu motoru 2-3 ay kullandıktan sonra gözünü hemen 600'lük motorlara dikenlere özellikle dikkat edin.

Sıfır motor alıp canını çıkartana kadar basan bir vatandaşın motoru elinizde patlamasın.

:wiinkk:

Ya o kadar iyi bir yorum yapmışsın ki gerçekten tebrik ediyorum seni..

Özellikle şu ibare çok hoşuma gitti

krank ne oldu dostum hyo bizdede vardı biraz külüstürdü. ama düzgün çalışıyordu. krank kırma haberleri çoğalınca sattık 2006 model 4000 e gitti bizim külüstür. hem de 8000 de sahibindende de baya uzun bekledi ilanları kontrol edenler hatırlayacaktır yaz ortası 4000 e duruyordu. bodrum a hayırlı olmuştur umarıım

Arkadaşlar 4000 km dir GV250 kullanıcısıyım. Viteste istesinizde redline girmez gas keser motor. Krank ı gv 250 de kırabilmek için red line yapmanız gerekir. Ancak GT250R larda bu özellik yok. Kullanıcı dikkatli olmak zorunda tıpkı tüm racing modellerde olduğu gibi.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eee geçmiş olsun ama o kaliteye o hp fazla ben söyleyince millet kızıyor biraz daha makul tork ve beygir eğrisi olsa o motorda okadar kolay arıza yapmaz

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım sorun en kısa sürede ve sıkıntısız bir şekilde çözülür.

Hyosung'dan soğuyacak bir durum yok. Sonuçta 2006 modellerde olan hatayı düzeltmişler ve şu anda kimse bu problemden şikayet etmiyor ama 2006 olanlara dikkat etmek lazım demekki.

Her ne kadar Kanuni isminin üzerinde yazması hoşuma gitmese de, bu saatten sonra Hyosung alacakların S&T Kanuni almalarında fayda var. Bildiğim kadarıyla hepsi enjeksiyonlu ve devir kesicileri de vardır. Son modellerde teknik olarak pek çok iyileştirme de mutlaka yapılıyordur.

Son olarak, devir saatindeki kırmızı bölgeye dikkat. Ben kırmızıda geziyorum birşey olmuyor diye düşünenler kendileri kullanırken birşey olmasa bile kendilerinden sonra o motoru kullancak insanları böyle zor durumda bırakıyorlar.

gerek yok bence hyoya girmeye.o paraya git 2004 gs 500 al ölmez binersin 100 bin km

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar