kill kill kill kill killl gorkii..
genc 3 3.5 litre arasi yakiyor..
genc 3 3.5 litre arasi yakiyor..
Uzun yol derken ne kadar uzun bi yol düşünüyosun![]()
%95 uyar. 14.000'inci mesaja gelmişsiniz hayırlı olsun
Tez zamanda temizlik gerekir ::winkwink
Ehliyetsiz gözün kesmiyo mu :mrgreen:
gençler honda cbr 125, 100kmde kaç litre yakıyor???
jigleyi de unutmayın![]()
Neden hava cok soğuk değil mi
Aman aman beyler bu havalarda motor binmeyin ; Bebeğiniz olmaz![]()
Birincisi bu forumda bu tarz GENÇLER diye hitap tarzı pek sevilmez burada herkes birbirinin kardeşidir.
CBR-125 100 Km de 10 ytl gibi çok fahiş bir harcama yapıyor bu yüzden Racelerin arasında en fedakarı...
Jigle neyse de ben yan sehpayı açık unutuyorum bazen o nolucak![]()
Bi gün giderken yine açık unutucam sola hafif bi yatıcam sonra en yakın hava alanına alçak uçuş yapıcam döne döne![]()
Sen ayaklık açıkken gideiliyo musun
Bu arada ben jikleyi çekip motoru çalıştırmaya çalıştığım zaman çalışmıyo yani biraz gaz verirsem çalışıyo, jikleyi çekmeyip çalıştırdığım zaman motor soğuk olduğu için rolanti düşük oluyo ve motor stop ediyo, eğer jikleyi çekmeyip motoru çalıştırdıktan sonra jikleyi çekersem 10-15 saniye sonra yine stop ediyo ama benim anlamadığım jikleyi çekirsem motoru çalıştırmak için biraz da gaz vermem gerekiyo benim rolanti devri de motor sıcakken 1,5 filan(ben 1,8-1,9 yapmıştım, 4000 km bakımına gittiğimde usta 1,5 yapmış bende ellemedim) acaba rolanti düşük olduğu içim mi böyle yapıyo..
Teşekkür ederim evet jigleyi sonuna kadar çektiğimde biraz aşşağı iniyodu birazdan deniycem..