MEHMET,sac kavurma için varsa sac al.
Tamam Bora abi, sac ayarlıyorum...
Küçük tüpte alıyorum yanıma, çaydanlık, kaçak çay, kahve, ayçekirdeği ... şimdilik aklıma gelenler bunlar
Son düzenleme:
MEHMET,sac kavurma için varsa sac al.
Bora abi, haluk abi; geziye bende gelsem nasıl olur... Ancak araba ile gelmek istiyorum. Hem malzemeleri taşırım hemde kardeşim ve arkadaşımda gelirler 3 kişi olurum gelirsem. Uygunmudur???
MarMok'a giderken bile bu kadar şey aldın mı ha :queen:
listeyı yapıyorum .kalacak lıstesi. .çadır-mat-uyku tulumu-yedek corap -yedek fanılıa-yedekiç çamaşırı-yedek pantolon-su gecırmez bır mont yada yagmurluk-havlu-luks yada ısıldak-(su emmıcek savan turu bırsey arabayla gelenlere duyurlur bu ozellıkle)-kcuuk bı yastık.....yemek gerecleri..-catal-bıcak -kasık-bardak-plastık tabak yada tabaklar-sabun-kagıt havlu-ızgara-tuz-bıber-zeytınyagı- nar eskısı-eser mıktarda kıyma pırzola flote kurbandan kalanlar-balıklar bızden
.keyıf gerecleri..-radyo-ısıldak-cekırdek-3 u bırarada nescafe turlerı-acılır turlu sandalyeler-sınorker -palet - gozluk- kamp atesı- (((saz söz-ud- cengız abıye
))) son olarak gelecek olan mtnın saygın uyelerı..yarın 830 da molada gorusmek dılegıyle..ıı bayramlar eksıklerı tammalayalım lısteden..unuttugum olabılır kendı ıhtıyacınızı gozden gecırın derım.ıı geceler
buda 3 gunluk hava durumu lınkı merak edenlere
http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=MERSIN
http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=ADANA
http://havadurumu.mynet.com/sehir.asp?sehir=ANTALYA
iyi akşamlar Adana Mt nin dostları,yarın yolunuz açık olsun bol bol eğlenin ismail abimede selam söyleyin,
bana uyar
hber ucur 10 yapalım
bend eyok ama olan varsa geırsın ok de olur
erhancım yetişmeye çalış hep beraber çıkarsak daha güzel olurben nöbetteyim.
umarım rahat geçer de bende yarın sizinle olurum.
motosiklet burnumda tütüyor.
sabah hareket saatinize yetişmem zor görünüyor ama arkadan yetişmeye çalışırım.
yatılı kalma niyetim yok.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
tamam cengizim abim, bizdende selamlar herkeseiyi akşamlar Adana Mt nin dostları,yarın yolunuz açık olsun bol bol eğlenin ismail abimede selam söyleyin,
hayırdır ne dönmemesi:silent:ben her daım hazırlıklı gıderım abıcım..9 gıdıpte donememek var..
![]()
arkadaşım üşengeçlik etme erken uyan 40 senede bir yola çıkıyoruz:queen:yaw hemşerim yatılı gidilen yere bu kadar erken yola çıkmak niye yaw şunu 10 yapsak da herkez rahat rahat uykusunu alıp işini gücünü görüp gelse olma mııı hem orada da geç vakitlere kadar oturulursa fazla yorucu olmasmı bu benim yegane fikrim diger arkadaşlar ne der bilmem:cherry:
erhancım yetişmeye çalış hep beraber çıkarsak daha güzel olur
tamam cengizim abim, bizdende selamlar herkese
hayırdır ne dönmemesi:silent:
arkadaşım üşengeçlik etme erken uyan 40 senede bir yola çıkıyoruz:queen:
ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM
8:30 BULUŞMA TAM 9:00 HAREKET LÜTFEN GEÇ KALMAYIN
birgün yarım saat erken kalkın hep yat hep yat nereye kadar:queen:
yaw hemşerim yatılı gidilen yere bu kadar erken yola çıkmak niye yaw şunu 10 yapsak da herkez rahat rahat uykusunu alıp işini gücünü görüp gelse olma mııı hem orada da geç vakitlere kadar oturulursa fazla yorucu olmasmı bu benim yegane fikrim diger arkadaşlar ne der bilmem:cherry:
yaw 1 saat fazladan uyuyunca ne olacak yavaş gideriz orada alışveriş falan yaparız.
iyi akşamlar Adana Mt nin dostları,yarın yolunuz açık olsun bol bol eğlenin ismail abimede selam söyleyin,
sen varyaaaaaaaaaa
kurt kaynıyor deeeemiiiii:mrgreen:
bora abi pompa ucunu buldum
okey
sac kavuracagın içindede ne balık pişer bee.:queen: