[Adana - MT]

hepinize günayyydııın istanbuldan hemde kocaman...Arkadaşlar neoluyor adanada ya gezinizin planı negüzeldi iptalmi ettiniz yoksa ayıptır ya havanın durumuna bakmayın önemli olan beraberlik başka plan yapın gezin dolaşın evde oturmaktan sıkılmadınızmı.birada ıslanın şekermisinz eriyeceksiniz

AZGURBUZ maşellah evde çocuk erken uyanınca sen ilgileniyorsun bakıyorum sabahın ilk ışıklarında uynp blgsayarn başındasın nasılsınız beyefendi zahmet olmazsa sizde bişey yazsanz zahmet olacak yaa

Son düzenleme:
Adana'lı motosiklet Tutkunlarının Bayramını Kutlar, kazasız ve güvenli sürüşler dilerim, yolunuz ve farınız hep açık olsun iki teker sevdalısı Adana insanları :)

Denizli MT

(iade-i ziyaret)

kim iptal ettiki öyle bişi yok iptal etmedik yarın hava güneşli çünkü şu anda antalya günlük güneşlik. herzaman antalyadaki hava ertsi gün buradaddır. tecrübeyle saabittir.

ben öyle zannettim ohbe rahatladım.tankyou halukçugum sanki herkes kabuguna çekilmiş gibi sezsiz sakin hadi adana mt daha canlı hadiyiniz bakimmm size canlılık yakışırr bakın ben size istanbuldan yetişiyorum

Adana İl Temsilcisi
EN GÜNCEL LİSTE

Katılacaklar:
1-D.Gürsel
2-Haluk
3-Ümit
4-Cengiz ve eşi?
5-K.Cengiz
6-Bora ve kızı buse
7-Çelik gürsel VE KARDEŞİ MEHMET
8-Zafer
8-Osman
9-İso
10-VFR mehmet

Son düzenleme:
benin bildiği Bora yağmulu çamurlu havada ladysini çıkarmaz :p
Ama siz yinede gidin belki uğrarız :mrgreen:

yaw yarın hava iyide olsa yollar camur olacak gibi geliyo bana :silent:

ne olurki şekermisin eriyecen .motorun pislenirse getir cumartesi ben yıkatırım listeye ismini yazmışsın pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın.yanlış yapma arkadaşlarımız sana emanet sakın gitmemezlik yapma ona göre:bounce::bounce::bounce:

mCk

emanett ettıgın adama muzaffer abı sende alla alla ısomu terlıksı motorcu ıso

Bora abi, haluk abi; geziye bende gelsem nasıl olur... Ancak araba ile gelmek istiyorum. Hem malzemeleri taşırım hemde kardeşim ve arkadaşımda gelirler 3 kişi olurum gelirsem. Uygunmudur???

Bora abi, haluk abi; geziye bende gelsem nasıl olur... Ancak araba ile gelmek istiyorum. Hem malzemeleri taşırım hemde kardeşim ve arkadaşımda gelirler 3 kişi olurum gelirsem. Uygunmudur???

helal sana memedim hemen gürselime msj çek hayır demicegine eminim

emanett ettıgın adama muzaffer abı sende alla alla ısomu terlıksı motorcu ıso

dalmışım dogrusun ama belki bayram ya et yiyince beynine kan gitmiştir diye düşündüm belki gider diye düşündüm:queen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
Bora abi, haluk abi; geziye bende gelsem nasıl olur... Ancak araba ile gelmek istiyorum. Hem malzemeleri taşırım hemde kardeşim ve arkadaşımda gelirler 3 kişi olurum gelirsem. Uygunmudur???[/QUOTE

tabiki gelebilirsin,yarın 8,30 da molada ol ozaman.

Bora abi, haluk abi; geziye bende gelsem nasıl olur... Ancak araba ile gelmek istiyorum. Hem malzemeleri taşırım hemde kardeşim ve arkadaşımda gelirler 3 kişi olurum gelirsem. Uygunmudur???[/QUOTE

tabiki gelebilirsin,yarın 8,30 da molada ol ozaman.

Tamamdır o zaman. Sabah 08:30 mola. Gelirken özellikle yanıma almam gereken techizat varmıdır??? :queen: heyecanlandım yaw şimdiden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar