Dragstar la teknik sorun yaşayan hiç görmedim yada ben duymadım

Çok uzun yıllardır üretilen bir makine. Şu an hakkında konuşulan tek şey enjeksiyonlu olup olmayacağı Avrupa versiyonu büyük ihtimalli enjeksiyonlu olacak ama Amerika versiyonu karbüratörlü olmaya devam edebilir ( Amerika da özel yapım chopperlar özellikle karbüratörlü yapılıyor hala) Amerika da bulunduğumda farkttiğim şey Harley gibi aşığı çok olan bir makina, mesela örnek vereyim 6.000 $ a alabiliyorsunuz orada ama hastaları var 6.000 e aldığı makinaya 10.000 $ harcayabiliyorlar (fiyat konusunda ülkemizde gerçekten mağduruz, Harleylerin fiyatlarını görseniz, diğer motorların keza neden Amerika da çinli olamadığını, olamayacağını anlarsınız

) Eğer bir custom motor yapacaksınız Dragstar buna en uygun bir motor. Ben şehir içinde de kullanıyorum ve düşünün başlangıç motorumdu, tüm acemiliğimi, canavarlığımı tolere etti, yüzümü kara çıkarmadı. Mahalle aralarında zorlanabilirsiniz, büyük olduğu için biraz ceiyken mahalle aralarında dolanmamak lazım. Teknik anlamda ise makinayı öyle bir yapmışlar ki, teknik anlamda sorun yaşamıyorsunuz. Aksesuar konusunda Türkiye de sorun var açıkcası ama yurtdışına çıkıyorsanız veya yurtışından internetten aksesuar alabiliyorsunuz ki, 100 lerce aksesuar satan siteler var. Girince bir sitede 1 günden fazla takılabilir, onu mu alsam bunu mu alsam diyebilirsiniz. Yedek parça fiyatları Türkiye de pahalı mesela kırılan sinyal camıma 35 ytl vermişken, e-bay den 4 lü sıfır sinyal takımı ( cam değil komplesi ) 30 $ a aldım shipping dahil. Herkes su soğutma demiş, motora ilk başladığım da pişiyordum bende ama şu an hiç bir sıcaklık problemi yaşamıyorum, ilk 1 hafta sadece 1. viteste kullandım acemi olduğumdan, yani devirsiz ama bir kere bile şişmedi. Hele şimdi ilk kullnırken 6 lt yakıyordum şimdi 4,5 -5 lt buda şehir içinde. Tork farkını çok fazla hissediyorsunuz manyak derece bayırlara çıktım tık bile demeden, arkamda sevglim varken. Fiyatı sıfırı pahalı ama sahibinden.com da 2008 modelini bile 9,5 a satıyorlar ki ben 2007 modelini 11,5 a aldım. Eğer yurtdışı imkanınız varsa aksesuarda sorun yaşamazsınız ama Türkiye de çakılı kaldıysanız aksesuarlar pahalı ve küryakin, hawk gibi köklü firmalar yerine otosanayilerde ki kurumsallaşmamış ustalarla uğraşabilirsiniz. Ve en güzel şey iki dragstarın yan yana olması.
Geçen hafta sonu sevgilimle maltepe sahile giderken ışıklarda durduk. Yanımda sanırım redwolfstan dragstarlı bir eleman durdu. egsoz sesi verdik birbirimize, sevgilim yeter dedi motorları seviştirdiğiniz, bas artık