salih1979,yazdıkların kesinlikle gerçekçi.Bende sorana senin yazdıklarına paralel cevap veriyorum yanıltmamak adına. Herzaman dediğim gibi önde çift disk ve arkada tek disk fren olması büyük avantajdır durabilmek adına.650cc de ön tek disk ve arka kampana kesinlikle yeni üretimlerde düzeltilmesi gereken bir eksikliktir.Dragstar uzun yol ve virajlarda oldukça başarılıdır.Yakıt olayı 1100cc de ortalama 6.5-7 litreyi buluyor(komşumda da var gezilerimizden biliyorum) bu oran rodaj sonrasıda pek değişmiyor.Ama 650 cc ortalama 6 litre yakarken 1100 cc nin 1 litre fazla yakmasını da normal karşılamak lazım. Hava soğutmalının özellikle şehir içi kullanımda bacaklara verdiği yüksek sıcaklık hisside önüne geçilemez bir doğal sonuçtur.Lastiklerin dubless olmaması 261 kg ağırlıkla olduğu yerde kalması anlamına geldiğinden beni en çok korkutan noktadır hele de hareket halinde patlarsa...Enjeksiyon,amortisörlere rebound ve damper ayarı da olsaymış tadına doyum olmazmış.Sağlıcakla kalmanız dileğiyle...:bounce:
Kırmızı ile işaretlediğim yerde nedemek istediğini idrak edemedim.Daha açık izah edebilirmisin.