Beyler 2008 model 7-8 bin kmde 2.el temiz ybr'lar ne kadardır_?
2800+3000 arasi rahat
Beyler 2008 model 7-8 bin kmde 2.el temiz ybr'lar ne kadardır_?
Çok paraymış sedat'm ya![]()
yandık desene
Scooter sattım elımde 1 milyar...
Alırım ybr'yi ben...ale:
Ama deposunuuu:queen:
Ybr'nin kronik sorunu ampul kesmesi, aynı sorun bende de var, kısalar yanarken motor 7 000 deviri geçtikten sonra ampul göz kırpar gibi açılıp kapanıyor ama uzunlarda böyle bi problem yok.
hacı 2008 olmasi sartmi 2004-2005-2006 olsun parana uygun temiz bişey olduktan sonra.... yalniz 1000 ytl ye sana ybrnin ölüsünü bile vermezler:cherry:
Max. 2.200 ytl'ye cıkabılırım![]()
hacı o paraya temiz 2006 model bulursun
Bayramdan sonra bakarız piyasaya ozaman sedat:cat::queen::queen:
arkadaşlar dün ybr ile yan yattım... çok hafif bir düşüş olmadı... yola dökülen mazot yada yag gibi bişey beni viraj yan yatırdı... 6 senelik kuryeliğin ardından bu düşüş bana çok koydu.... üstelik ben düşen altıncı motosikletciydim... hemen itfahiyeyey haber verdim...
arkadaşlar dün ybr ile yan yattım... çok hafif bir düşüş olmadı... yola dökülen mazot yada yag gibi bişey beni viraj yan yatırdı... 6 senelik kuryeliğin ardından bu düşüş bana çok koydu.... üstelik ben düşen altıncı motosikletciydim... hemen itfahiyeyey haber verdim...
far bana ait değil dikkat çeksin diye forumdan bir arkadaşın fotosunu aldım... :queen:Benim kısalarda şu anda gitmiş durumda sevisten orijinal ampülünü 5e aldım :S
Bu arada geçmiş olsun yan yatırmışsın motoru anlaşılan
evet orjinal servis akraba olduğu için geliş fiyatına verdi yan sanayi ye 45 diolardı
alınca nereden aldığını fotosunu falan gibi bilgileri koy da görelim merak ettim şimdi.arkadaşlar bendede ybr war .ben bugun bişiy farkettım .şü kroslar için ledli piskopat kafa granajları warya ybrye manyak hava katıyor.sankı kawasakı z750 gıbı oluyor .ben alicam 100ytl civariymiş.alinca resmini koyarım:queen::queen:
arkadaşlar bendede ybr war .ben bugun bişiy farkettım .şü kroslar için ledli piskopat kafa granajları warya ybrye manyak hava katıyor.sankı kawasakı z750 gıbı oluyor .ben alicam 100ytl civariymiş.alinca resmini koyarım:queen::queen: