Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yandık desene:)

Scooter sattım elımde 1 milyar...
Alırım ybr'yi ben...:pale:

Ama deposunuuu:queen:

Ybr'nin kronik sorunu ampul kesmesi:p , aynı sorun bende de var, kısalar yanarken motor 7 000 deviri geçtikten sonra ampul göz kırpar gibi açılıp kapanıyor ama uzunlarda böyle bi problem yok.

Ben de bunu farketmiştim ben genelde 7ooo üzerinde sürmem ama bazen acelem varken 10ooo devir dolaylarında seyir ediyorum Yeni aldıgım ampül yine böyle bi seyirimde yanmıştı :silent:
Sanırım konjektörden dolayı bu ampül yanması:silent:

arkadaşlar dün ybr ile yan yattım... çok hafif bir düşüş olmadı... yola dökülen mazot yada yag gibi bişey beni viraj yan yatırdı... 6 senelik kuryeliğin ardından bu düşüş bana çok koydu.... üstelik ben düşen altıncı motosikletciydim... hemen itfahiyeyey haber verdim...

arkadaşlar dün ybr ile yan yattım... çok hafif bir düşüş olmadı... yola dökülen mazot yada yag gibi bişey beni viraj yan yatırdı... 6 senelik kuryeliğin ardından bu düşüş bana çok koydu.... üstelik ben düşen altıncı motosikletciydim... hemen itfahiyeyey haber verdim...

geçmiş olsun senin yapabileceğin pek bir şey yoktu sanırım.kim olsa düşerdi

GEcmiş olsun...
düşen 6. motosikletci derken neyi kastettiniz_?
Sizden önce 5 kişi dahamı aynı yerde düştü:pale:

ramço cok büyük geçmiş olsun benimde yolda en çok korktugum şeylerden biri yola dökülen yag çöp suyu mazot vb... sana bişey olmadiya

Benim kısalarda şu anda gitmiş durumda sevisten orijinal ampülünü 5e aldım :S
Bu arada geçmiş olsun yan yatırmışsın motoru anlaşılan
far bana ait değil dikkat çeksin diye forumdan bir arkadaşın fotosunu aldım... :queen:
bu arada ben orijinal bulamadım adisini 5 liraya aldım ve hala onun ayarlarıyla uğraşıyorum. bela bu iş yav. gidip orijinali sipariş edeceğim mecburen.

Geçmiş olsun, Allah daha büyüğünden korusun.
Bu tür kazalardan sonra ufak tefek kendi çapınızda sadaka veriniz. Gerçi kazadan önce de verilmeli, orası her kişinin özeli.
Dikkatli olmak yetmiyor kazanın önüne geçmek için.

Son düzenleme:
evet orjinal servis akraba olduğu için geliş fiyatına verdi yan sanayi ye 45 diolardı

arkadaşlar bendede ybr war .ben bugun bişiy farkettım .şü kroslar için ledli piskopat kafa granajları warya ybrye manyak hava katıyor.sankı kawasakı z750 gıbı oluyor .ben alicam 100ytl civariymiş.alinca resmini koyarım:queen::queen:

arkadaşlar bendede ybr war .ben bugun bişiy farkettım .şü kroslar için ledli piskopat kafa granajları warya ybrye manyak hava katıyor.sankı kawasakı z750 gıbı oluyor .ben alicam 100ytl civariymiş.alinca resmini koyarım:queen::queen:
alınca nereden aldığını fotosunu falan gibi bilgileri koy da görelim merak ettim şimdi.

bu arada osram orijinal ampul buldum o da 5 ytl yav...
neden böyle oldu aynı fiyata çıktı ikisi de?

Arkadaşımm nerde bu resim isterük :) Ben z75o manyagı olarak düşünebilirim

z750oe8.jpg

Bu arada tüm ybr aleminin bayramı kutlu olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kurban bayramımız mübarek olsun arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar