[Adana - MT]

ama ben bilmiyomki, bak sen ne güzel biliyorsun :rendeer: onun için elinden öper ::alkiis::

Aşkım muzaffer abisini kırmaz yapar,muzaffer abiside bi daha eski sayfaları karıştırıp böyle işleri başına bela almaz...:queen:

Muzaffer abi,aramızda kalsın ferdanın hiç işi yok,patron felanda burda değil,sabahtır okey oynuyo,yapmazsa küs onla...:)

Aşkım muzaffer abisini kırmaz yapar,muzaffer abiside bi daha eski sayfaları karıştırıp böyle işleri başına bela almaz...:queen:

Muzaffer abi,aramızda kalsın ferdanın hiç işi yok,patron felanda burda değil,sabahtır okey oynuyo,yapmazsa küs onla...:)

Tamam küserim ::miiz:: ::lac::

Yaw iso sende olmasan iş benim üzerime kalacak :thumleft:::haapppy:::koop::

Son düzenleme:
eveett büyük ısrarlar üzerine adanaMt nin üye listesini oluşturmaya başlıyorum :)
1. muzaffer1968 :wiinkk:
2 frdndl
3 efendy_iso
4 adanalı
5 Endurocu01
6 demirgursel
7 çelikgürsel
8 Barbudos
9 fazerr
10 Naci63
11 azgurbuz
12 M.Ozbayrak
13 simyacı
14 zion1
15 haluka28
16 jönysf
17 JaNTi
18 fevri
19 YüKsEL46
20 CERREZCI
21 osmx :cherry:
22.qrar
23 LASTROMANTIC
24 makina
veee
25 sarı zambak :cherry:
26 ahmetnr

liste değişebilir giden olur gelen olur
bu arada bu liste artık benim himayemde benden başka kimse değiştirmesin yıkarım walla siteyi başına
gokhand ve etemhan siz daha üye adayısınız 1-2 haftaya oy birliği olursa gireceksiniz bu listeye başarılar :mrgreen:

Son düzenleme:
:)
sizde saolun abim

oda yeni benim arkadasım daha üye olmadı :p:cherry:

Hali hazırda üye olmuşları listeye almıyon,daha üye olmamış arkadaşlarını gündeme getiriyon,bu çifte standartı esefnen beraber gınıyorum...:p

Bu arada arı_zambak kim,sarı zambak var biliyorumda,arı zambağı çıkaramadım...:queen:

mersi ::miiz::

akşam eve gelcen yemeeekk yemeeekkk diye görcem o zamn seni ::miiz::

Ya ben yer gelirim o önemli değil ama baba aç kalır aşkım yazık...:)

Annemin 2 gün önce ayağı kırıldıda aarkadaşlar,ferdada saolsun gelip yemeğimizi felan yapıyo...

Şunu öğrendim annem olmasa evde çorabımı bile bulamıyorum yaa...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar