arif bey...
siz devamlı batıyorsunuz...
kaç yaşındasınız bilmiyorum; ben 32 yaşındayım,5 yıllık evliyim,çiğ köfte işine zevk olsun diye başladım öylede kaldı,bende ünv. mezunuyum,uzun yıllar büyük medya kuruluşlarında ve ajansalarda md. yaptım...
bunları yazdım çünkü az-çok benim hakkımda bilginiz olsun istedim...
artık burdaki sorun mondial yada çin malları değil; sizsiniz!!!
bizler zaten motosiklet'lerimiz için süper demiyoruz,en kalitelide demiyoruz,hele güvenli hiç demiyoruz... bizler sadece açıkça neyin ne olduğunu söylüyoruz...
bizler kısaca bu olaya ; ''ne kadar ekmek,o kadar köfte'' mantığıyla yaklaşıyor ve bu bilinçte hareket ediyoruz... bakımlarımızı yapıyoruz,sert kullanmamaya özen gösteriyoruz, ve daha bir çok şey... bazılarımız motorlarımıza tutkuyla bağlıyız...mesela ben!!!
ama siz kalkıpta;
kaza yaptım,70 kmh gidiyordum,4.000 km'de bakımda sorunlar çıktı,uğur mondiali mahkemeye verdim,vicdanım rahat,vb.... gibi şeyler yazıpta,tutarsız bir şekilde saldırmaya devam ettikçe maalesef ''kaale'' alınmamaya başladınız...
madem 2006'dan beri bu davanın peşindesiniz neden daha aktif değildiniz...
madem mahkemeniz vardı,bunu neden bizimle paylaşmadınız...
şu anda sizi online olarak görüyorum...
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
AYBERK, nihcet, arifarabul, sinanferah05
sizden tek ricamız var...
tamam bizleri uyardınız,yazdıklarınızıda okuduk,dersimizide çıkardık...
kulağımıza küpe oldu....
artık bu şekilde,bu topicte yazmanızı istemiyoruz... bakın YAZMAYIN demiyorum!!!! bu şekilde YAZMAYIN diyorum...
artık umarım bizleri anlıyorsunuzdur.... davanızı başka noktalarda da sürdürebilirsiniz... biz hep burdayız... hemde hergün...
lütfen.....