Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arif bey...

siz devamlı batıyorsunuz...

bazılarımız motorlarımıza tutkuyla bağlıyız...mesela ben!!! .....
AYBERK bey öncelikle sizinle tartışmak gibi niyetim olmadı olmazda... Umarım bu bağlılığınız bazı gerçekleri görmenize engel olmaz...

ama siz kalkıpta;
kaza yaptım,70 kmh gidiyordum,4.000 km'de bakımda sorunlar çıktı,uğur mondiali mahkemeye verdim,vicdanım rahat,vb.... gibi şeyler yazıpta,tutarsız bir şekilde saldırmaya devam ettikçe maalesef ''kaale'' alınmamaya başladınız........

ben burada sorunlarımın hiçbirini yazmadım. bu yazıları eski tarihlerden bulup buraya taşıyan sizsiniz. Ben sadece kendimce yaşadığım ve başkalarından aldığım tecrübelerle bu motosikletlerin can güvenliği taşımadığına dikkat çekmek istedim...

Ne sizin nede diğer motosiklet sürücüsü arkadaşlarımdan herhangi birinin başına buradaki gibi http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--5256-415-0-6-239259-.html kötü birşey gelmesini asla istemem... Söyleyeceklerim bundan ibaret. çünkü bu konun asıl konuşluduğu yer burasıydı zaten...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/24129-motor-almayi-dusunenler-mutlaka-okusun.html

Son düzenleme:
ben gerçek olarak sizi görüyorum...bana deamlı kalkmış şikayetvar.com'u gönderiyorsunuz...

dedimya... biz bunları zaten biliyoruz,tamam haklısınız... ama iyi kullananda var kötü kullananda... yapmayın artık ya...

benim rahatsız olduğum şu...

tutarsız yazılarınınz var...söylemek istediğinizi zaten bir şekilde her kes okudu-okuyor...

neyse... sanırım emekli birisisiniz,büyüğüm sayılırsınız...daha fazlasına gerek yok...

iyi akşamlar

benim rahatsız olduğum şu...

tutarsız yazılarınınz var...söylemek istediğinizi zaten bir şekilde her kes okudu-okuyor...
AYBERK bey sizinle tanışmak ve şu meşhur çiğ köftenizden de yemeyi arzu ederim...

Hem yukarıda belirttiğiniz tutarsızlıkları ortadan kaldırabileceğimiz bi imkanımız hemde bizi ortak paydada buluşturan mt dünyası hakkında fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bi ortamımız olur....

saygılarımla iyi akşamlar...

AYBERK bey sizinle tanışmak ve şu meşhur çiğ köftenizden de yemeyi arzu ederim...

Hem yukarıda belirttiğiniz tutarsızlıkları ortadan kaldırabileceğimiz bi imkanımız hemde bizi ortak paydada buluşturan mt dünyası hakkında fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bi ortamımız olur....

saygılarımla iyi akşamlar...

müşteri olarak herkese kapım açık,mt içinde fikirlerimi zaten mod'larla paylaşıyorum...

ama illaki çiğ köfte yemek istiyorum derseniz ümraniye şub.'dede tadabilirsiniz... buralara kadar yorulmanıza gerek yok!!!

iyi akşamlar...

nerdeeee....

bu zat böyle satarsa ve böyle giderse türkiyenin vespası olur size diyim :)

ah keşke VESPA kadar olabilsek ama nerdeeee....:salut::salut::salut:

ama görüyorum yollarda zat'ları... mutlu oluyorum ince ince... zat'çıların çoğu birbirine bakar,motorları süzer ama göz ucuyla:p

bilinçli kullanıcılar ve zat severler genelde ''DIT'' laşırlar, yani korna selamı:queen:

piyasada birbirine benzeyen çok marka ve model var... ama ZAT 150 görünümüyle,havasıyla daha bir başka duruyor... bence performans olarakta diğerlrinden iyi durumda... bide çok rahat meret...

eee..... sizler ne düşünüyorsunuz? paylaşın bakalım...:cat::rendeer:

herkeze selamlar
ayberk abi naber

selaaaam...

sağolasın sero; sen nasılsın?

logaritma'da aramızda.... merhaba....

eeeee.... diğerleri nerde kaldı?

Son düzenleme:
hastalıkdan kurtuldum gıbı bır seyyyy :)
bu arada logarıtma sanada merhaba fark edemedım:rendeer:

iyi ya sevindim... havalar çok sakat bu aralar... dikkatli olmak gerek!!!!::igne::

motor ne alemde? biniyormusun her gün....

arkadaşlar; hergün motorunu düzenli olarak yada mecbuen kullanan varmı?

iyi ya sevindim... havalar çok sakat bu aralar... dikkatli olmak gerek!!!!::igne::

motor ne alemde? biniyormusun her gün....

arkadaşlar; hergün motorunu düzenli olarak yada mecbuen kullanan varmı?

abi ben motorru genelde hafta sonları kullanıyorum..
Şu anda da benım arkadasın dukkanında kalyıor, cunku benım koyacak yerım yok

eee.... logaritma,sinan,şafak,diğerleri....nerdesiniz.......ya doya doya bi muhabbet yapamıyoruz:pr:

merhaba arkadaslar bi kaç gün aktif olamadım kusura bakmayın

şimdi şu karbirator işini merak etceksiniz yaptıramadım param yoktu alcam vardı adam haftasonu vermedi yaptıramadım

ben bi kaç parça hakkında fiyat sorcam sizlere

motor takozlar : ?
Debriyaj : ?
Kayış : ?

bunlar ne kadardır arkadaslar

herkese iyi akşamlar beyler...sizleri ve zatlarınızı saygıyla selamlıyorum.sinan sende bizdensin kardeşim...

burdayız ayberk abi öyle boş konuşmak istemiyorum siz zatcılar dururken motorsuzum ya o bakımdan :)

merhaba sinan ne yaptın ehliyet işini konuşabildinmi?

burdayız ayberk abi öyle boş konuşmak istemiyorum siz zatcılar dururken motorsuzum ya o bakımdan :)

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar beyler...sizleri ve zatlarınızı saygıyla selamlıyorum.sinan sende bizdensin kardeşim...

teşekkr ederim abicim bende sizden olcam yakında.Konuştum ama geç kaldık ya bitti bugün başvurular. Yılbasından sonraya kaldık sorun değil halledecem ben :) Yaza kadar zamanım var daha.

merhaba arkadaslar bi kaç gün aktif olamadım kusura bakmayın

şimdi şu karbirator işini merak etceksiniz yaptıramadım param yoktu alcam vardı adam haftasonu vermedi yaptıramadım

ben bi kaç parça hakkında fiyat sorcam sizlere

motor takozlar : ?
Debriyaj : ?
Kayış : ?

bunlar ne kadardır arkadaslar

merhaba engin bey motorunuzda ne gibi bir sorun vardı karbüratör demişsin gecenlerde bende karbüratörle ilgili bir sıkıntı yaşadım ama pek önemli değildi aynı sorunsa belki yardımcı olabilirim

teşekkr ederim abicim bende sizden olcam yakında.Konuştum ama geç kaldık ya bitti bugün başvurular. Yılbasından sonraya kaldık sorun değil halledecem ben :) Yaza kadar zamanım var daha.

ok.bende etilerde sarı.k.larda çalışıyordum şimdi leventte....

nerde millet bu akşam ya

Son düzenleme:

kusura bakmayın,dükkan çoook yoğundu gelemedim:)

sinan kardeşim sen boş konuşmazsın:cat: mutlaka merak ettiğin bişeyler vardır... yoksada uydur:queen::queen::queen:

arkadaşlar 1 saat'tir yazacağım yazamıyorum...maaşallah yoğunum:)

fiyatlardan hiç anlama maalesef arkadaşlar... ahh keşke elimden motor işleri gelsede kendim söküp takabilsem... tabi parçaları nerden temin edeceğiz bide o var.... uğur-mondial'e sipariş versek gönderirmi acaba?????

Son düzenleme:
Geldim abi herkese iyi aksamlar:d

Evet bugun bitti kayıtlar.İnanmıcaksınız 1 ay once yaptırdım ehliyet kaydımı.Fenerbahceye bu aksam basarılar diliyorum. :cherry:

AYBERK, sero1981, schumi84, safak112, enginogurlu, smorfys, sinanferah05 [/B

eveeeet.... sınıf tam gibi...

bu gün hava 10 numaraydı; keşke imkan olsaydıda hep beraber buluşsaydık...

beyler 1 saat önce aşağıdaki metni yazmıştım. sizler ne düşünüyorsunuz? eklemek istediğiniz bir şeyler mutlaka vardır...

ama görüyorum yollarda zat'ları... mutlu oluyorum ince ince... zat'çıların çoğu birbirine bakar,motorları süzer ama göz ucuyla

bilinçli kullanıcılar ve zat severler genelde ''DIT'' laşırlar, yani korna selamı

piyasada birbirine benzeyen çok marka ve model var... ama ZAT 150 görünümüyle,havasıyla daha bir başka duruyor... bence performans olarakta diğerlrinden iyi durumda... bide çok rahat meret...

eee..... sizler ne düşünüyorsunuz? paylaşın bakalım...

Son düzenleme:
uğur mondial sayfasında fiyatlar yazmakta... ben bakıp söyliyecektim ancak müştr. gelip gittiği için yazamadım...kusura bakma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar