param olsa 3.500 den fazla vermem:mrgreen:ama muhteşem
number one cup1
slm arkadaşım manisadamıı bu yeni kasası
http://www.motosiklet.net/forum/mar...21-honda-innova-enjeksiyonlu-yeni-modeli.html
Başlığı açmadan önce baksaydın keşke.
"motorhocası" bende senin yukarıda yazdığın değer gibi birşey bekliyodum tekrar mesaj attım fazla değil mi diye suzukiyle karşılaştırınca gayet makul diye bir yanıt aldım ama seninki daha çok kafama yattı gelirse acımam alırım.
bu aletle 300-400 km yapılır mı?Eğer kafama yatarsa yapacağı hiç çekinmeden direk alırım...Yalnız sorum yanlış anlaşılmasın.Şu an ybr 250 ve innova 125i arasındayım artık kafamda kesinleştirdim yeni motor hayallerimi.
İnnova mükemmel bir yakıt sarfiyat değeri sunuyor.YBR250 ise trafikte kendini daha belli eden ve Honda kalitesiyle kapışabilecek bir markaya sahip..Üniversitede motorize olmak istiyorum.Acaba innova mı ybr mi?
Bu yakıt tüketimiyle innova ikinci elde de değer kaybetmez pek kazlı falan olmadıktan sonra....
evt koltuk geniş ve çok rahattı bence normal innovayı innovacı arkadaşlar yazsın ben 1.viteste 50 2.viteste 70-75 arası yaptım evt normal innovaların sinyaları 115 -120 arasımış öle söleniyor tabi bilemiyoruz
CBF 150 Mi İnnova 125İ mi?
Hemen Hemen aynı fiyat hangisini alırdınız?
Video da çok iyi yapıştırıyor , 2.viteste 50 ile gidiyor tık yok motorda .
Honda Wave 125 İ ismiyle üretilenleri inceledim, arka sinyaller stopa gömmeli ne kırılma riski var ne de çalınma. Renkler ve desenleri daha zevkli seçilmiş. Daha kaliteli olduğu her halinden belli.
Honda'nın Türk halkına ucuz ve eski görünümlüsünü pazarlamak istediğini
görüyorum ve 3-5 kuruşu düşünüp 2 kalitede motor yaptıkları için Honda'yı
kınıyorum. Yakışmadı.