Honda İnnova Enjeksiyonlu (Yeni Modeli)

cuplar zaten benzin yakmıyor resmen kokluyor;enjeksyonlu olunca benzinle degil resmen havayla çalışır artık bu makina :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelsin bekliyoruz , harika bir araç hem zaten bende ki normal Innova ile 2-2.2 litre yakıyordum . Enjeksiyonlunun tadından yenmez . :p

Güzel bir motora benziyo bence de, CBF 150'de olduğu gibi 3000-3500 arası bi fiyattan girerse piyasaya alısı çok olur. Zaten Honda yedek parçadan çıkarır yine parasını. :)

"motorhocası" bende senin yukarıda yazdığın değer gibi birşey bekliyodum tekrar mesaj attım fazla değil mi diye suzukiyle karşılaştırınca gayet makul diye bir yanıt aldım ama seninki daha çok kafama yattı gelirse acımam alırım.

bu aletle 300-400 km yapılır mı?Eğer kafama yatarsa yapacağı hiç çekinmeden direk alırım...Yalnız sorum yanlış anlaşılmasın.Şu an ybr 250 ve innova 125i arasındayım artık kafamda kesinleştirdim yeni motor hayallerimi.

İnnova mükemmel bir yakıt sarfiyat değeri sunuyor.YBR250 ise trafikte kendini daha belli eden ve Honda kalitesiyle kapışabilecek bir markaya sahip..Üniversitede motorize olmak istiyorum.Acaba innova mı ybr mi?

Bu yakıt tüketimiyle innova ikinci elde de değer kaybetmez pek kazlı falan olmadıktan sonra....

Farklı kulvarlar ve tarzlar seçim senin. Uzun yol ise ybr 250'de risk daha az.

Şehirde İnnova üstün

Bunlar da renk seçenekleri

Force Silver Metallic (with Terra Silver Metallic)
Asteroid Black Metallic (with Titanium Metallic)
Candy Beam Red (with Candy Foggy Orange)
Candy Caribbean Blue Sea (with Candy Lightning Blue)

Resim eklemeyi bilen yok mu ya bende 100 tane resmi oldu. Wave ismiyle çıkan daha kaliteli gözüküyo. Sinyalleri de stoplarda kırılma yok. Bize kötüsünü layık görmüş Honda'yı kınıyorum.

Tek tek çıkıyo bak paslansın diye yarım nikelaj yapmışlar. Wave kompl nikelajlı eksoz.

Kadran Wave'de 150 İnnova'da 140 . Ben hiç birşey anlamadım bu işten.

Kötü mallar Türkiye'ye böyle bir kısıntıya anlam vermek çok zor.

Wave istiyoruz Honda İnnova'yı doğu bloğuna gönder.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evt koltuk geniş ve çok rahattı bence normal innovayı innovacı arkadaşlar yazsın ben 1.viteste 50 2.viteste 70-75 arası yaptım evt normal innovaların sinyaları 115 -120 arasımış öle söleniyor tabi bilemiyoruz

bunun arka sinyalleride aynı malesef:pale:

+ oalrak halogen far kullanılmış H4 ampul
- egzost boyalı çabuk paslanıyor

gerisi süper videoda sesini dinledim resmen saat gibi rolantide pistonun her vuruşu aynı güçte enjeksiyon lu olduğu belli ediyor çok stabil istanbul bayii lere gelirse bitane kaparım inş

Son düzenleme:
Motosikleti
CBF 150 Mi İnnova 125İ mi?

Hemen Hemen aynı fiyat hangisini alırdınız?

hehehe cevap vermeye gerek varmı:mrgreen: ikisi çook başka makinalar bence zevk meselesi ama teknik detay olarak

innova i
daha az yakıp daha hızlı gider göstergeleri daha stabil ağırlığına göre daha güçlü torklu motor

cbf150
eminim daha rahat bi sele ve çelik jant

İkisi de farklı motosikletler gerçekten. Bir CUB kullanıcısı olarak, Innova'yı tercih ederdim. Yalnız şu da var arkadaşlar, Innova'nın Almanya'daki satış fiyatı: 1850 EURO.
Altında da Almanca olarak şunlar yazıyor.
*Unverbindliche Preisempfehlung der Honda Motor Europe (North) GmbH, inkl. 19% MwSt.
Den Endpreis einschließlich aller Nebenkosten erfahren Sie bei Ihrem Honda Vertragspartner.

Herhalde vergiler dahil...

Video da çok iyi yapıştırıyor , 2.viteste 50 ile gidiyor tık yok motorda .

Motosikleti
Video da çok iyi yapıştırıyor , 2.viteste 50 ile gidiyor tık yok motorda .

izzet başka vide o izledim 2. 80km de 3 e atıyor dahada gider gibi bazıları cupla sürat yapmayı doğru bulmuyor ama scooter den daha güvenli olduğunu eminim17 jant ve daha iyi yol tutuş + olarak motor freni

Son düzenleme:
Honda Wave 125 İ ismiyle üretilenleri inceledim, arka sinyaller stopa gömmeli ne kırılma riski var ne de çalınma. Renkler ve desenleri daha zevkli seçilmiş. Daha kaliteli olduğu her halinden belli.

Honda'nın Türk halkına ucuz ve eski görünümlüsünü pazarlamak istediğini

görüyorum ve 3-5 kuruşu düşünüp 2 kalitede motor yaptıkları için Honda'yı

kınıyorum. Yakışmadı.

Honda Wave 125 İ ismiyle üretilenleri inceledim, arka sinyaller stopa gömmeli ne kırılma riski var ne de çalınma. Renkler ve desenleri daha zevkli seçilmiş. Daha kaliteli olduğu her halinden belli.

Honda'nın Türk halkına ucuz ve eski görünümlüsünü pazarlamak istediğini

görüyorum ve 3-5 kuruşu düşünüp 2 kalitede motor yaptıkları için Honda'yı

kınıyorum. Yakışmadı.

dostum wave versiyonuna uzun süre bindim 24000 km yol yaptım bu motorla made ın chına üretimi parça kalitesi innovaya göre biraz daha sönük kalıyor...
ama sinyal konusunda haklısın ne olurdu içerde yapsaydınız sinyaller pahalı.....

kalite arıyorsan innova...

Son düzenleme:
dostum wave versiyonuna uzun süre bindim 24000 km yol yaptım bu motorla made ın chına üretimi parça kalitesi innovaya göre biraz daha sönük kalıyor...
ama sinyal konusunda haklısın ne olurdu içerde yapsaydınız sinyaller pahalı.....

Aykan kardeim eski Wave diyen mi var 2008 Wave i'ye bir bak ben resim atma özürlüyüm. Alla alla bakmadan etmeden yorum yapıyosunuz.

Bir dezavantajı daha var Wave 'in egsozu önden 4-5 cm krom kapak koymamışlar öyle egsoz komple krom.

Bir tane daha göstergeler farklı wave 150 ibreli , innova 140 ibreli.

Honda İnnova'da bariz şekilde malzemeden çalmış.

Wave istiyoruz Honda innova'yı orta-doğu 'ya pazarla.

Arka amortisör yayları da İnnova'da siyah boyalı Wave'de nikelajlı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar