Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben erkeğim..Nasılsa tanışmak istemessin.... Burda çok bayan üye yok... Sen pembeaiki sitesine üye ol derim..

Burda cinsiyet yoktur..Motor sevgisi vardır... Bayan olduğunuzu İlla belirtmek istemenizi esefle kınıyorum...:cat::cat:

Bu arada katılımcı olacaksanız hoşgeldiniz... :cat::rendeer::rendeer:

Bende seni kınıyorum ozaman... Bayanların bayan oldugunu belirmesine karşı gösterdign tavırdan ve insanların hemcinsleriyle tanışmak istemesine verdiğin tepkiden dolayı... :farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bir gün de geyiğe alınmasa şaşardım zaten...nasıl bir konu açmışım ben böyle ya...kitlenip gidecek topik...

Sn.adminim;
benden değil bilesiniz ben başlamadan bitecek olan bu motor sevdama yanacağım sanırım...

Normal olarak bu topik çoktan kitlenmeliydi, tanışma başlıkları bir süre sonra veya geyiğe döndüğünde amacına ulaştığı kanısına varılıp kitlenir.

Bence fazlasıyla açık kaldı.:)

forumda ırk dil din cinsiyet ayrımcılığı yapılmasına karşıyım....Hep beraber tanışalım kaynaşalım:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende seni kınıyorum ozaman... Bayanların bayan oldugunu belirmesine karşı gösterdign tavırdan ve insanların hemcinsleriyle tanışmak istemesine verdiğin tepkiden dolayı... :farao:
Ne yapsak kabahat zaten... :p:p:p

İlla bayan olduğunuzu belirtmenizi ve sadece bayanlarla tanışmanızı mı seyredeceğiz yani.... Bumudur? :silent::silent:

Kötü bişeymi yaptım... Pembecilere katılsaydın dedim... :bounce::bounce:

Ne yapsak kabahat zaten... :p:p:p

İlla bayan olduğunuzu belirtmenizi ve sadece bayanlarla tanışmanızı mı seyredeceğiz yani.... Bumudur? :silent::silent:

Kötü bişeymi yaptım... Pembecilere katılsaydın dedim... :bounce::bounce:

Aallah Allah niye pembecilere katılsın yaa buraya gelmek isteiş gelmiş tanışmak istemiş ama burda bayanlar azınlıkta olduğu için sadece bayanlarla tanışıp onların trafikteki tecrübelerini paylaşmak istemiş... 2 dakada cinsiyet ayrımına bağladıınız olayı... Çok ayıp çok :)

olayın çıkış noktası da o ama arkadaşın başlığı "bayan motosikletçiler tanışalım lütfen" olmuş ve bu da sadece bayanlarla konuşmak forumdaki bayanları tespit etmek onlarla iletişim içinde olmak adına yapılmış gibi bir izlenim oluşturuyor insanın kafasında...

olayın çıkış noktası da o ama arkadaşın başlığı "bayan motosikletçiler tanışalım lütfen" olmuş ve bu da sadece bayanlarla konuşmak forumdaki bayanları tespit etmek onlarla iletişim içinde olmak adına yapılmış gibi bir izlenim oluşturuyor insanın kafasında...

eeeee oluştursun nolcakki... Niyeti belki sadece tanışmaktı ne var bunda...Hem ne yazıcaktıki "Bayan motorcular tanışalım lütfen ama erkeklerde olur" mu yazıcaktı. Yaaaa allah allah siz erkekler amma takıntılısınız yaaaaa:p Size inat Topic açıcam heee... BAAAAAYANLAR BURAYA ERKEKLER UZAĞA die hee.. Protesto ediyoruz varmııı diceniz... Yaşasın bayan motorcular :)))) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topiği takip ediyorum ama bişey yazmaya çekiniyorum yada şöyle söyliyim tırsıyorum:mrgreen:

eeeee oluştursun nolcakki... Niyeti belki sadece tanışmaktı ne var bunda...Hem ne yazıcaktıki "Bayan motorcular tanışalım lütfen ama erkeklerde olur" mu yazıcaktı. Yaaaa allah allah siz erkekler amma takıntılısınız yaaaaa:p Size inat Topic açıcam heee... BAAAAAYANLAR BURAYA ERKEKLER UZAĞA die hee.. Protesto ediyoruz varmııı diceniz... Yaşasın bayan motorcular :)))) :queen:

Yaşamasın demiyoruz zaten yaşayında pek bi agresif gördüm seni:p:queen:

Son düzenleme:

sen kendi topiğini hatırlıyorsun dimi... istediğin kadar uzaklaştırmaya çalış ne yapıcaksınız hemcinslerinizle gazlayıp beraber mi takılacaksınız kız kıza motor arıza yaptığı zamanda güzin ablaya mektupla sorarsınız ne oldu buna diye... feministliğin lüzumu yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen kendi topiğini hatırlıyorsun dimi... istediğin kadar uzaklaştırmaya çalış ne yapıcaksınız hemcinslerinizle gazlayıp beraber mi takılacaksınız kız kıza motor arıza yaptığı zamanda güzin ablaya mektupla sorarsınız ne oldu buna diye... feministliğin lüzumu yok...

:queen::queen::queen::queen: buraya koptummmmmmmmmmmm:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar