merhaba henüz yeni er-6 ya alışıyorum motor çalışırken dikkatimi birşey çekti motosikletin ön tarafından beyaz bir duman ve ardından birşeyler yanmış gibi bir koku geliyor bu normal midir ? normal değilse ne olabilir ?
merhaba henüz yeni er-6 ya alışıyorum motor çalışırken dikkatimi birşey çekti motosikletin ön tarafından beyaz bir duman ve ardından birşeyler yanmış gibi bir koku geliyor bu normal midir ? normal değilse ne olabilir ?
Beyler sanırım bende yakında bir kawasaki alıcam.Niyetim sıfır bir er6f almak.
![]()
Özelikle şu resimdeki kawasakiye hasta oldum.Yalnız merak ettiğim bu yan çantalarla birlikte bir artçı arkaya oturabilir mi?Biraz Artçıyı rahatsız edecekmiş gibi geldi bana.
Er 6n ile er 6f arasında görüntü dışında bir farklılık var mı?Bana naked pek hoş gözükmedi.Zaten yüksek hızlarda rüzgar rahatsız eder gibi geliyo.Gerçi ön cam takanlar da var ancak siz hangisini tavsiye edersiniz?Oturuş pozisyonu olarak uzun yol için uygun mu?Gidon yüksekliği sanki bana sporla touring arasındaymış gibi geldi.
Birde anlamadığım bir konu var.Bu kadar 600 cc'lik motor arasında diğerlerine göre sıfırında 5.000 Ytl gibi daha uygun fiyatı var.Hem de yakıt tüketimi konusunda diğerlerinden daha uygun galiba.Videolarını izlediğimde rahatlıkla 200 km hızın üzerine çıkabildiğini gördüm.Yine bir videosunda virajlı yollarda yüksek hızlarda virajlara çok iyi yattığını gördüm.Diğer 600 cc'lerden bir eksiği yok gibi görünüyo.Bu fiyata bu kalite ortalık er6'lardan geçilmemesi lazım.Ancak piyasada pek fazla göremiyorum.Daha çok v-Strom,Fazer,cbf 600'ler geziniyo ortalıklarda.Ya da bana denk gelmedi.Heralde 4 silindir sevdası ağır basıyo.Yoksa diğer 600 cc'lere göre bilmediğimiz bir dezavantajı mı vardır anlayamadım doğrusu.
samet öncelikle motorun hayırlı olsun. Başka bi başlıkta görmüştüm aldığını. Sarı renk sahiden çok yakışıyo 'n' e.
duman ön tarafından mı geliyo? son zamanlarda egzoz borularına parlatıcı vs gibi temizleyici maddeler sürdün mü?. Bu bana olmuştu.iki gün boyunca egzoz ısınınca, üstündeki maddeleri yaktı. Hem koku hem duman yapıyor bu durum
artı bide kışın radyatörün üstündeki sular da buharlaşıyor, onlarda yanık gibi kokuyor, hiç endişelenme normaldir, bende ilk aldığımda noluyo la yaktık mı motoru diyodum![]()
hocam ilgin için teşekkür ederim.ben ybr yi verip takas istiyorum ve o fiyat bana fazla.sen takas istemediğini yazmışsın
Bakımlarla ilgili sorduğum soruya cevap verebilecek kimse yok mu
Hayırlı olsun Erginbay.Senin ilana da baktım.Ben de şöyle şubat-mart gibi İstanbul içi uygun bir N-F düşünüyorum bakalım![]()
Motoru cidden beğendim ve fiyatına göre iyi de işte maddiyat yok o kadar...
Hem nedense bana biraz sert geldi.Şimdiye kadar en yüksek 29 beygirli hyo kullanmıştım.Bu bambaşka:queen:
Aynen öyle abi.Benim bünyeye biraz fazla gibi de geldi![]()
Motoru cidden beğendim ve fiyatına göre iyi de işte maddiyat yok o kadar...
Hem nedense bana biraz sert geldi.Şimdiye kadar en yüksek 29 beygirli hyo kullanmıştım.Bu bambaşka:queen: