Bildiğiniz En Ucuz Sıfır Endura Hangisi

Bildiğiniz En Ucuz Sıfır Enduro Hangisi

Bir enduro almak istiyorum
fakat hem acemi hemde fazla zengin olmadığım için uygun bişey arıyorum
daha bayilere sormadım.sizlerden alacağım tavsiyelere göre araştırıcam :farao:

Son düzenleme:
Bütçen ne kadar onu sorabilirmiyim? Ona göre uygun endura tavsiye edelim.3 milyarada var 7milyarada var 10 milyarada var 30milyarada vardır :) 600luk düşünürsen zaten 13 den aşşağı değil.

Hyosung rx125x ya da sm modellerine de bakabilirsin.3000 liraya temiz bulunabilir:cat:

mtk

zealsun veya pionner marka 2500-300 civarı sıfır bulursun..çin motorları içinde kalitesi yüksek olanlar..

bu arada endura değil ENDURO

teşekkürler arkadaşlar
anlaşılan popüler japon markaların 6000 bin den aşağı enduro su yok

Mersin İl Temsilcisi
2. el bir kalite, sıfır bir dandikten iyidir.

herkes motoruna gözü gibi bakıyor, temiz bulabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten sıfırda alsan anlamıcaksın . .

2. el japondan korkma.. zaten almadan once goturur bir gosterirsin degil mi? kaliteli markalar belli, kaliteleride belli, 3000 ytl az para degil gidip cinliye verme, yeni basliyorsan sifir motor almaman senin avantajina hem rodaj derdin olmaz, hemde motorun cikaracagi dertler zaten cikmistir surpriz yapmaz..ki enduro istiyorsun enduro lar zaten dayaniklilik icin uretildiklerinden ikinci elde sorun cikarmazlar...kilometresi seni korkutmasin, o km herhangi bir cinli yerine 10.000 km (hatta kat kat ustu) japonu gonul rahatligiyla tercih edebilirsin.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İkinci el düşünürsen satılık 2006 transalp var.:)

2. el japondan korkma.. zaten almadan once goturur bir gosterirsin degil mi? kaliteli markalar belli, kaliteleride belli, 3000 ytl az para degil gidip cinliye verme, yeni basliyorsan sifir motor almaman senin avantajina hem rodaj derdin olmaz, hemde motorun cikaracagi dertler zaten cikmistir surpriz yapmaz..ki enduro istiyorsun enduro lar zaten dayaniklilik icin uretildiklerinden ikinci elde sorun cikarmazlar...kilometresi seni korkutmasin, o km herhangi bir cinli yerine 10.000 km (hatta kat kat ustu) japonu gonul rahatligiyla tercih edebilirsin.

yamaha ybr nasıl 2.el
aklım ona kaçıyor

yamaha ybr nasıl 2.el
aklım ona kaçıyor

oncelikle kurye motoru olmadigindan emin ol!
sitede de merak ettigin motorlari arama kismina yazarak bulabilirsin, moto sohbet forumuna goz at, ybr 125 seni hic uzmeyecek ve keyif verecek bir yapida, icinde naked ruhu var nede olsa :) e bende bir naked ci olarak sicak yaklasiyorum haliyle! ama sen enduro mu istiyorsun cadde motoru mu kesin karar ver..
ybr surerken ve satarken sorun cikartmaz, seridir, dinamiktir, ekonomiktir, yormaz, dayaniklidir, kar kis binersin, artcin rahat eder..

sıfır düşünürsen kanuni enduro olabilir.ben 2 aydır kullanıyorum.kanuninin sitesinde 3,880 ytl yazıyor ama bayilerdeki katalokta 3380 ytl pazarlık payı senin becerine kalmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar