çumoktan kadirli motokrosa ziyaret.

ulan arkadas gene gezdiniz tozdunuz çamurdunuz:) yaw içim gidiyor varya buradan halimi bir siz anlarsınız:) yaw benim motoruda bir halledinde gelince binelim barii benim askerlik bitti daha parcalar yok anasını satimm yusuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffff:bounce:

gardaş hiç kafanı yorma sen gelince yusufun motoruna binersin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadirim yine estirmişsiniz,maşallahınız var rampa,adrenalin,hoplayıp zıplama hepsi var, dostluk güzel daha ne diyebilirizki,yüreğinize tekerinize sağlık,Yusufum seninde tekerine sağlık,yolunuz farınız ve yüreğiniz hep açık olsun

Resamım 01,arkadaşım sana bir telefon numarası vereyim benim DR 800 ün parçalarını ordan buldum istanbulda ARM motor İsmi Tarık bey 0 212 286 02 88 sanada yardımcı olabilir

Son düzenleme:
Kadirim yine estirmişsiniz,maşallahınız var rampa,adrenalin,hoplayıp zıplama hepsi var dostlukdz güzel daha ne diyebilirizki,yüreğinize tekerinize sağlık,Yusufum seninde tekerine sağlık,yolunuz farınız ve yüreğiniz hep açık olsun

Resamım 01,arkadaşım sana bir telefon numarası vereyim benim DR 800 ün parçalarını ordan buldum istanbulda ARM motor İsmi Tarık bey 0 212 286 02 88 sanada yardımcı olabilir

gardaş seninde diline sağlık önemli olan dostluk.

abi sizi tebrik ediyorum ilerde bende sizler gibi olmak ıstıyorum Allah nasip ederse
ellerinizden öperim abiciğim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar