- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet nası düşmeyi başarmış anlamadımpaylaşım için sağol
Çok Basit altında 100 kusur beygır guc oldugunu unutan arkadasımız kameranın cekmesı ıle ıcınde olusan hava atma durtusu ıle gaz kolunu 1.viteste haddınden fazla cevırınce arka tekerın patınaja baslaması sonucu motorun kıcının yanına gelmesı ıle yeri opmuş![]()
nitrious 81 e katılıyorum
arkadaş foruma video topiği açmaya mı geldin anlamadım.
deminden beri video bağlığı karıştırıyorum. bir nefes al boğulacaksın.
bende nitrious81 e ve ona katılan N1YAZ1 ye katılıyorum![]()
bazı insanlar mesaj sayılarını sadece boş boş eleştiri ve polemikle yapıyor bu insanların ne bir paylaşımı ne bir emeği var foruma ama bakarsan mesaj sayıları çok yüksek..
benim motor bilgim yok pek anlamam anlamadığım konularda da ahkam kesmem eleştirmem sadece okuyup bilgilenmeye çalışırım ama bir yandan faydamda olsun isterim bende bu yönde bir paylaşım yapıyım dedim doruma bir faydam olsun...
adam gibi düşmüş işte. düştün mü böyle düşecen
biraz daha deneyimli olsaymış düşmeyedebilirmiş aslında. Patinajla birlikte yola devam edebilirmişti.
ben de katık olabilir miyim zize :queen::queen:
vayyy, kavgada bile söylenmez bu laf beeee :bounce::wiinkk::mrgreen::queen::queen:
Çok Basit altında 100 kusur beygır guc oldugunu unutan arkadasımız kameranın cekmesı ıle ıcınde olusan hava atma durtusu ıle gaz kolunu 1.viteste haddınden fazla cevırınce arka tekerın patınaja baslaması sonucu motorun kıcının yanına gelmesı ıle yeri opmuş![]()
nitrious 81 e katılıyorum
süper bir açıklama oldu![]()
bende nitrious81 e ve ona katılan N1YAZ1 ye katılıyorum![]()