İlginç Bir Kaza

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yine bir karenajsever kazası. Umarım fazla masraf açmamıştır.

evet nası düşmeyi başarmış anlamadım:)paylaşım için sağol

Çok Basit altında 100 kusur beygır guc oldugunu unutan arkadasımız kameranın cekmesı ıle ıcınde olusan hava atma durtusu ıle gaz kolunu 1.viteste haddınden fazla cevırınce arka tekerın patınaja baslaması sonucu motorun kıcının yanına gelmesı ıle yeri opmuş :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Basit altında 100 kusur beygır guc oldugunu unutan arkadasımız kameranın cekmesı ıle ıcınde olusan hava atma durtusu ıle gaz kolunu 1.viteste haddınden fazla cevırınce arka tekerın patınaja baslaması sonucu motorun kıcının yanına gelmesı ıle yeri opmuş :p

süper bir açıklama oldu :)

arkadaş foruma video topiği açmaya mı geldin anlamadım.
deminden beri video bağlığı karıştırıyorum. bir nefes al boğulacaksın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş foruma video topiği açmaya mı geldin anlamadım.
deminden beri video bağlığı karıştırıyorum. bir nefes al boğulacaksın.

bazı insanlar mesaj sayılarını sadece boş boş eleştiri ve polemikle yapıyor bu insanların ne bir paylaşımı ne bir emeği var foruma ama bakarsan mesaj sayıları çok yüksek..

benim motor bilgim yok pek anlamam anlamadığım konularda da ahkam kesmem eleştirmem sadece okuyup bilgilenmeye çalışırım ama bir yandan faydamda olsun isterim bende bu yönde bir paylaşım yapıyım dedim doruma bir faydam olsun...

bunların eline veriyolar düşüyolar böyle bi arkanı topla ondna sonra bas dimi :D ben olcam ki :D

Mersin İl Temsilcisi
bende nitrious81 e ve ona katılan N1YAZ1 ye katılıyorum :p

ben de katık olabilir miyim zize :queen::queen::p

bazı insanlar mesaj sayılarını sadece boş boş eleştiri ve polemikle yapıyor bu insanların ne bir paylaşımı ne bir emeği var foruma ama bakarsan mesaj sayıları çok yüksek..

benim motor bilgim yok pek anlamam anlamadığım konularda da ahkam kesmem eleştirmem sadece okuyup bilgilenmeye çalışırım ama bir yandan faydamda olsun isterim bende bu yönde bir paylaşım yapıyım dedim doruma bir faydam olsun...

vayyy, kavgada bile söylenmez bu laf beeee :bounce::wiinkk::mrgreen::queen::queen:

Son düzenleme:
adam gibi düşmüş işte. düştün mü böyle düşecen :D

biraz daha deneyimli olsaymış düşmeyedebilirmiş aslında. Patinajla birlikte yola devam edebilirmişti.

Mersin İl Temsilcisi
adam gibi düşmüş işte. düştün mü böyle düşecen :D

biraz daha deneyimli olsaymış düşmeyedebilirmiş aslında. Patinajla birlikte yola devam edebilirmişti.

deneyimli bir adam o hatayı yapmaz, direksiyonu sağa kırıp düz yolda gazı açmaz... hele ki akşam vaktinde çiçek olan bölgeler daha nemli bir zemine sahip. birazcık da toz varsa yandı gülüm keten helva..

Motosikleti
Forza250-cygnusL

nitrious 81 e katılıyorum

süper bir açıklama oldu :)

bende nitrious81 e ve ona katılan N1YAZ1 ye katılıyorum :p

Bende sizlere katılıyorum...............:queen::queen: Ama gülmekten...:queen::queen:

Adamın hiçbir suçu yok ,yolun durumuna baktınız mı birden aynı gazlamada tekerlek iptal oldu. Kameraman da güldü onun da etkisi büyük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar