kanıma dokundu

Abicim çok iyimser davranıyorsunuz o zaman.Arkandan lüks bi araba gelip senden önce alıyosa aldırtmayacaksın.Hakkını arayacaksın.Bağır çağır.Müşteri hizmetlerini ara say söv.Gör bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Ama yok şu pompaya deyince lak gidiyorsunuz ne gerek var ? Madem böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsunuz sürekli 1 yerden alın tanının.Sorun kalmasın..

Benim canıma tak etti artık bu tür davranışlar. Gerekirse kafayı gömerim. Doldum artık. Yanımda biber gazı taşıycam, yamuk yapanın gözüne basıcam. Hatta beni görmezden gelen, sıkıştıran otomobil sürücülerine de uygulmaya başlıycam. Sıkıcam gazı vericem tek tekeri :)

usta zaten adımız cıkmış motorcular serseri takım elbisede gigsek niyet kötü motorcusun serserisin bu düşünceyi kırmak için çohalmaya devam fakat sakin sakin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk:

usta zaten adımız cıkmış motorcular serseri takım elbisede gigsek niyet kötü motorcusun serserisin bu düşünceyi kırmak için çohalmaya devam fakat sakin sakin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::wiinkk:
Neden serseri oluyormuşuz. Bize yapılanlar hiç de efendice şeyler değil. Sıkıştırırlar, görmezden gelirler, kaza yaptırırlar ve onlar efendi biz serseriyiz. Oh ne ala memleket. Eğer yapacaklarım yüzünden serseri olacaksam EVET BEN ARTIK BİR SERSERİ MOTORCUYUM.

Hiddet ve Şiddet yok....

ben olsayım önce plakamı saklar , sonra kaskımı takıp pomapıcının suradının ortasına kafayı gömerdim ,ardındanda sebebini belirtip olay yerinden uzaklaşırdım ...
şerefsizler ::angry2::

Bizler motosiklet tutkunuyuz ama Barbar değil ve olmakta istemiyoruz değilmi:bounce:
Böyle paylaşımlar hoş değil kardeş! Söylemek bir yana yapmak öteyana......

Sizlere bir anımı anlatayım:
Sarnıç ( İzmir'de ) Shell'e gittim ve motosikletimi sıcak yıkanmasını istedim ama kimyasal kullanmadan şeklindede özellikle uyardım.işlem 5 belki 6 dakika sürdü,
abi tamam dedi.
Motosikletin (motor) üzerindeki lekeler kirli halinden çok daha kötü görünüyordu! Sinirlendim kimyasal kullanmasına ve oradan hemen ayrılmak için borcumun nekadar olduğunu sordum. 5 milyon dedi oysa otomobili iç - dış 4 YTL ye yıkayıp temizliyorlardı!!!! neymiş, sıcak su kullanmış mış...
5 YTL yi verdim ama burnundanda getirecek şekilde lafıda beraberinde.
Son olarakta işletme müdürüne konuyu aktararak (önemli nokta) Sarnış Shell'den bundan sonra asla yakıt almayacağımı taahhüt ettim ve almıyorumda.
Benim istasyonum hep orasıyda daha evvel şimdi sadece PO diyorum çünkü tüm istasyonlarda kibar ve hoşgörü hakim.Bu benim şahsi izlenimim arkadaşlar!

Akaryakıtını sana saygı ile yaklaşan istasyondan al olsun bitsin:wiinkk:
en güzel ceza budur yanlış yapanlara......

Hiddetle kalmak kendine zarar verir,

ben olsayım önce plakamı saklar , sonra kaskımı takıp pomapıcının suradının ortasına kafayı gömerdim ,ardındanda sebebini belirtip olay yerinden uzaklaşırdım ...
şerefsizler ::angry2::

evet bence mantıklı...kaskı takıp kafayı gömüceksin :pr:

iLetişim onemLi bi oLgu,
ben daha once benzin aLdığım yerde ve şimdiki benzin istasyonunda da bu sorunu yaşamadım hatta araLarında ismimi bilip savaşş böLE geL hocam deyip boş oLan pompaLAra çağırıLdığımı da çok kereLer hatırLarım.
başka bir arabanın siz pompanın onunde dururken nasıL aLdığını da ben anLamış değiLim.. Sizin motorunuz pompanın onunde duruyor, adam hortumu uzatıp arkadaki arabaya mı benzin koyuyor yani ? mümkün değiL.. ( adam geri geri yanaşmadıysa yada motorunuzun boyu 15-20 cm değiLse ) Başka bi durum var ortada ama anLamadım..

bu sabah benzin almaya istasyona girdim benden başka kimse yoktu tek pompacı çalışıyor hemen arkasından istasyon doldu yaklaşık 10 araba geldi hiç sesimi çıkarmadım ve beklenen oldu bana en son baktı yani burdada motora ikinci sınıf muamele şindi niye sesini cıkarmadın dedihinizi duyuyorum gözlemlemek için :rendeer::rendeer:

:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

arkadaşlar adamın yaka kartında yazan ismi alıyorsunuz ve aldığınız benzın istasyonunun ismiyle birlikte genel merkeze e-mail atıyorsunuz 1 ay sonra o pompacıyı orada bir daha görmüyorsunuz.
adamın ekmeğiyle oynamam diyorsanız. arkadaşlar hayrına benzin almıyoruz. para verip alıyoruz. ve işini yapmıyan birisinin orada kalması bence doğru değil.

valla ılk basta bende ayar oluodum ama cagreyı buldum vercen gazı kafasını patlatcan sesten bak nasıl hemen gitsin die gelio:D

Benzini aldım depo kapağını kapatıyorum motoru çekermisiniz dedi direk sordum ismin ne senin deyince direk yanlış anlamayın abi diye kıvranmaya başladı yemezler şimdi her gidişimde bez veriyorda hediyeyi değiştirmek lazım arada motorda 4-5 tane bez oldu:)

ben herzaman ewimin 300m aşşasındaki benzinciden alırım bu zamana kadar böle bi sorun yaşamadım. ama böle bişe olursa da cingar çıkarticağım GARANTİ :D

50 lirayı parmaklarımın arasında sallayınca genelde geliyorlar.. birde motorun teker genişliğide önemli.. ybr ile yanaşınca sıra beklerim, vfr la durunca depoya damlamasın benzin die dier eliyle pompa ucunu tutarlar.. :pr::pr:

bu sabah benzin almaya istasyona girdim benden başka kimse yoktu tek pompacı çalışıyor hemen arkasından istasyon doldu yaklaşık 10 araba geldi hiç sesimi çıkarmadım ve beklenen oldu bana en son baktı yani burdada motora ikinci sınıf muamele şindi niye sesini cıkarmadın dedihinizi duyuyorum gözlemlemek için :rendeer::rendeer:

abicim birdaha ki sefere alacagın 10 lira benzin i 2 lira 2 lira iste .. doldursun 2 lira daha de .. doldursun 2 liradaha de.. itiraz edemez.. ..aynısı benim başıma geldi .. :) 22 litre benzin aldım 5 ytl 10 ytl sinirlendi oyunmu oynuyosun gibilerinen laf etti dedim müdürünü çagır............. gitti geldiler .. dedim istasyona ilk gelen benim .. en son bana bakılıyo nasıl oluyo bu.. arkadaşlar görmemiştir beyfendi.. dedim bende cebimdeki parayı bilmiyorum .. 10 liralık ver .. sonra bi 10 daha :queen::queen: ((((((((((((((:) hakkınızı arayın arkadaşlar ......

valla ılk basta bende ayar oluodum ama cagreyı buldum vercen gazı kafasını patlatcan sesten bak nasıl hemen gitsin die gelio:D

aynen ben o şekilde yapıyorum petrole girereken bi aragazı zaten geldiğimi fark ediolar hemen :D pompacı gelmeden motoru stop etmiyorum :D anladınız siz olayı serseri olmak bazen bu işlerde işe yarar bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son günlerde birazda bayanlar biz motorçulara çentilmen olsa fena olmucak :rendeer:

kesinlikle katılıyorum...:)..ama araba kullananlar tabi ki..motor kullanan bayanlar takdire şayan..:)boynumuz kıldan ince..:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar