arkadaşlar bagayıdır ugramıyordum siteye, bilenler benim durumumu bilir pazarbaşı honda yapmak istemedigi icin esengule gitmiştim, oda yokuşta kalmak istemiyorsan modifiye debriyaj kiti takalım 1000$ deyip soymaya calıştıgı icin bugun D&B motora gittim, usta hemen soktu baktı debriyaj bitmiş ama debriyaj tası hic aşınmamış dedi!!!
hemen hondaya telefon actı usta. honda pazartesi heyet ile toplanıp karar verip okey verecekmiş olumlu sonuc %90 olur, ama olumsuz cevap gelirse honda gebze merkezini arayıp, pazarbaşınına her gittigimde hava filtresini degiştirmesini, debriyajı benim ustume atmasını, motoru kız gibi kullanmışsın zorla biraz demesini anlat o zaman kesin sonuc alırsın dedi usta. arkadaşlar 5 aydır motoru aldıgımdan beri debriyajı problemli kullanıyorum ve ısrarla yapmadılar 4690km de motorum şu an, normalde 2000km de olması gerekirdi ama pazarbaşının beni sallaması yuzunden (motoru ilk teslim aldıgımda motor zayıf kalkıyor sanki kavrıyamıyor debriyaj dedigimde "daha rodajda normal" denip alel acele uzun yola cıkıp rodaj yapmam, 1000 km ye geldigimde ise hala aynı dedigim zaman, ooo 4000 km ye geldiginde acılır motor icin rahat olsun) habire yol yaparak cebimide zarara sokup piskolojimide bozdular sagolsunlar ama duzeldimi hayır. pazartesi iyişallah olur, olmassa pazarbaşının bana yaptıklarını gebzeye şikayet ettikten hemen sonra tuketici mahkemesine verecegim belki o zaman yaparlar. arkadaşlar kanuni bobcat 150cc kıcı kırık cin malı motorumu tam 3 sene kullandım, birkere yokuşta bırakmadı debriyajı yanmadı, dunyanın parasını verip honda ps150i aldım aldıgım gunden beri debriyaj sıkıntısı yaşıyorum ve beni suclu cıkarmaya calışıyorlar inanabiliyormusunuz ben boyle bir rezillik gormedim...